Trenutno čitate

Tko je hrvatska Julia Roberts koja je prošetala zagrebačkom špicom i zaludila internet

Tko je hrvatska Julia Roberts koja je prošetala zagrebačkom špicom i zaludila internet

20.kolovoza 2019. u 10:19 julia
  • foto: Instagram/Privatna arhiva
  • Podijelite članak

Predivna Antonija Topić pravi je hit na internetu, a naš jučerašnji članak o njoj izazvao je mnoge reakcije

Sa svojim je suprugom prošetala zagrebačkom špicom, a ulovili su je naši street style fotografi. Iz profila ova je dama na fotografiji izgledala baš kao Julia Roberts, a mnogi su se pitali tko je ona zapravo. 

street style

Zagrepčanka Antonija Topić dugo se bavi modelingom, zahvaljujući kojemu je svoju slavnu dvojnicu i upoznala na snimanju u Parizu. 

julia

Usporedbe s Julijom Roberts doživljavam isključivo kao kompliment, ali ne smatram da mi to pomaže u životu – rekla nam je nedavno Antonija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Party people 🍾🍾🍾

Objavu dijeli Antonija (@antonija_topic)

Osim osmijeha, s njom dijeli i zavodljiv pogled te bujnu, svijetlosmeđu kosu. Antonija otvoreno govori kako je navikla na svakodnevne komplimente pa smatra da su drugim ljudima, koje svakodnevno sreće na poslu i izvan njega, njezina pojava i usporedbe sa slavnom glumicom mnogo zanimljivije, nego što su njoj samoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forever mood. 🦁

Objavu dijeli Antonija (@antonija_topic)

– Budući da takve reakcije ljudi traje već dugi niz godina, takvi su mi komentari postali čak i normalni – rekla je Antonija koja svoju dvojnicu smatra jako lijepom ženom te priznaje da joj je oduvijek bila jedna od najdražih glumica. Antonija je prava sretnica jer je Juliju Roberts upoznala prije dvije godine u Parizu na snimanju reklame.

– Apsolutno je cijeli tim bio oduševljen našom sličnošću, čak i sama Julia – rekla je naša manekenka, a sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je i fotografiju sa snimanja gdje su glumica i manekenka pozirale u istoj odjevnoj kombinaciji, a njihova je sličnost uistinu nevjerojatna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐿🍂🎞

Objavu dijeli Antonija (@antonija_topic)

Ova dugonoga brineta, visoka 177 centimetara, svoju je modnu karijeru započela prije nekoliko godina, a danas živi na relaciji Zagreb – Milano – Hamburg – Kopenhagen. Teško je pobrojiti sve njezine uspjehe u svijetu svjetskog modelinga, no treba napomenuti kako je snimila editorijale za poznate svjetske modne magazine poput Cosmopolitana, Grazije, Ellea i talijanskog Voguea, ali i za domaće časopise te bila zvijezda brojnih reklamnih kampanja high street brendova poput C&A i Esprita.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buenos días ☀️

Objavu dijeli Antonija (@antonija_topic)

 

Ključne riječi

street style