Trenutno čitate

Theresa May: Crveni kostim za upečatljivu ostavku koja se ne zaboravlja

Theresa May: Crveni kostim za upečatljivu ostavku koja se ne zaboravlja

24.svibnja 2019. u 14:47 theresa may

Strastveni odlazak jedne od najutjecajnijih političarki Velike Britanije

Crvena znači strast, moć, ljubav i adrenalin, ali ujedno može značiti ljutnju i nešto što treba stopirati, čemu dolazi kraj, stoga je crvena simptomatična kao odabir za Theresu May u ovom prijelomnom trenutku njezine karijere. Definitivno, ovo je trenutak za pamćenje, koji će sada biti uvijek dostojno, vizualno popraćen njezinim izvrsnim kostimom. Kombinaciju je, da sve skupa bude upečatljivije, uokvirila ružem za usne istoga tona. Crveni kostim su barem jednom odjenule gotovo sve utjecajne političarke na svijetu, a jedan od razloga je upravo ta moćna, nipošto neutralna boja. Kad žele biti viđene, upamćene i na prvi pogled izdvojene iz mase, one biraju snažan crveni ton od glave do pete.

theresa may

Suknja je daleko ženstvenija od hlača, koje je Theresa često nosila za svog mandata - moguće je današnji izbor kostima ipak protumačiti kao isticanje nježnije, emotivne strane jedne od najutjecajnijih političarki u povijesti Velike Britanije.
Za razliku od danas, Theresa May je na inauguraciji imala smireniji ton, onaj klasični tamno-plavi, u kombinaciji s divnim kitten heel salonkama životinjskog uzorka. No, kako ne bi sve bilo previše neutralno, posebnost kaputu dala je žuta, osvježavajuća boja i simbol Sunca, koja najavljuje pozitivan stav.

theresa may

Cipele su tijekom karijere premijerke dale poseban pečat njezinu stilu, uvijek je bilo zanimljivo vidjeti koje je izabrala. Iako je izgled bazirala na jednostavnim krojevima, tu su uvijek bile cipelice koje su dale kombinaciji poseban, stylish pečat.

Ključne riječi

theresa may