Trenutno čitate

Tereza Kesovija: Dama koja i u 80. godini bijelo od glave do pete nosi fantastično!

Tereza Kesovija: Dama koja i u 80. godini bijelo od glave do pete nosi fantastično!

15.svibnja 2018. u 08:15 bijelo

Zavirili smo u arhivu fotografija ove dive i utvrdili da joj bijelo stoji uistinu fantastično!

Bijelo od glave do pete modni je klasik, no ne može ga svatko nositi. Ipak, neke dive i to uspješno nose, a čini se kako im je to i zaštitni znak - riječ je, naravno, o Terezi Kesoviji koja nas je, kad smo zavirili u arhivu njezinih fotografija, oduševila svojim odjevnim kombinacijama.

Tereza je na brojnim koncertima jednostasvno zablistala u bijelom od glave do pete. Na posljednjem koncertu, proslavi 60. godišnjice karijere (!!!) odlučila se za bluzu i široke hlače, a sve nadopunila trendi komadom - dugačkim prslukom za kojim su trendseterice lude jer je odličan i efektan komad za prijelazno razdoblje. 

terez

Na festivalu u Dubrovniku "Pisci i pjesnici na Igrama", Tereza Kesovija održala je koncert "Stare ljubavi", a ljetna je večer bila idealna za bijelo od glave do pete. Dugačku suknju i košulju širokih rukava kombinirala je s bijelim sandalama i pokazala da je all white najbolji ljetni odabir. 

bijelo

A da itekako zna što je in, pokazala je i na proslavi rođendana jedne zrakoplovne kompanije kad je bijelo matchy-matchy odijelo kombinirala uz bluzu i - tenisice! Ova nam je diva tad pokazala kako je spajanje nespojivog pravi hit, a da ona dobro zna što je in!

tereza

Kad je 60. godišnjicu obilježavala u Zagrebu, bijelu je haljinu kombinirala uz bijeli sako - radi se o još jednom upečatljivom komadu, a može se isfurati u svim godišnjim dobima, ali i različitim prigodama, bez obzira radi li se o formalnom ili ležernom dress code-u. I dok je odjevna kombinacija bila jednostavna, make up odabir bio je "hrabar": crveni ruž i sivo šljokičasto sjenilo pristaju joj fantastično. 

bijelo

Ključne riječi

moda tereza kesovija