Trenutno čitate

Sviđalo vam se ili ne, bijele čarape se vraćaju u modu... Cure ih nose uz tenisice, mokasinke, čak i balerinke i štikle!

Sviđalo vam se ili ne, bijele čarape se vraćaju u modu... Cure ih nose uz tenisice, mokasinke, čak i balerinke i štikle!

31.siječnja 2019. u 15:06 carapw

Uočili smo ih na tjednima mode, a ostaje nam vidjeti hoće li zaživjeti i u uličnoj modi

Na spomen bijelih čarapa svatko ima drugačiju pomisao – jedni se sjete šala o Hercegovcima, drugi odmah odu u teniske vode, treći pomisle na Amerikance kod kojih su crne čarape veliki “ne” ili na epizodu Seinfelda. Ipak, što god mislili, činjenica je da ih ove sezone trendseterice vraćaju u modu.

No zaboravite ih u kombinaciji s tenisicama, to pada u neki drugi plan! Cure ih sad nose u nešto hrabrijim izdanjima pa ih kombiniraju sa štiklama, balerinkama, mokasinama, čizmama, salonkama... Zapravo, “dopuštene“ su baš uz sve, a zanimalo nas je hoće li trend zaživjeti i kod nas.

cure

Pitali smo tri influencerice bi li ih nosile. Marija Čamber rekla je da će ih na proljeće vjerojatno nositi na sandale, a Rita Rumora njima baš i nije oduševljena:

– Nikad ne reci nikad. Ipak, zasad mislim da me u bijelim čarapama nitko neće vidjeti. Doma ne posjedujem nijedne čarape osim crnih stopalica i mislim da će tako i ostati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Man, I feel like a woman!

A post shared by María Bernad (@maria_bernad) on

Dora Predojević je zaključila:

– Vidjela sam jednu curku kako ih nosi na ružne tenisice i moram priznati da mi se svidjelo, iz nekog nepoznatog razloga

 

>> Pogledajte kako kumice Ana i Zlata komentiraju modne trendove

Ključne riječi

čarape