Trenutno čitate

Svi bruje o ekipi Liverpoola: Ovo su njihovi najzgodniji nogometaši!

Svi bruje o ekipi Liverpoola: Ovo su njihovi najzgodniji nogometaši!

8.svibnja 2019. u 09:38 nogometaši

Sinoć je Liverpool Barcelonu pobijedio sa 4:0. Umjesto da se bavimo nogometom, bavimo se važnijim stvarima 😂

Ako pitate društvene mreže, portale i ostale fanove 'nogometa', najzgodniji nogometaš Liverpoola je Virgil van Dijk. Ima 27 godina, dolazi iz Nizozemske, a za jednog nogometaša zapravo je poprilično visok, 1,93 cm. Na Instagramu ga prati čak 3,5 milijuna pratitelja. 

nogometaši

On je od mladog perača suđa u rodnom gradu došao do titule jednog od najskupljih braniča na svijetu, ali nosi i titulu najzgodnijeg. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What an amazing evening at the PFA awards last night. I am so proud and honoured to have won such a prestigious award and feel incredibly humbled to have been recognised by my fellow professionals in this way. As I mentioned last night when I received the award there are a few people I would like to thank. Firstly and most importantly thank you to my family for always being there to support me. Thank you to everyone at FC Groningen, Celtic FC and Southampton FC for being such a crucial part of my journey and development as a player. This of course would not have been possible without the unbelievable support I have from everyone at Liverpool FC. A special thank you to the manager for showing the belief in me and to all of my teammates who help me so much in every game on the pitch. This award is for you. And of course thank you to our amazing fans for the support since I’ve been at Anfield. I love this club and have felt part of the family since the day I arrived. It was a privilege to have been there last night too to share it with Sadio, Robbo and Trent, congratulations on your trophies too 🏆 Now time to focus on Wednesday night. See you in Barcelona. We’ll be ready #YNWA 😁

Objavu dijeli Virgil van Dijk (@virgilvandijk)

Ima suprugu Rike s kojom ima kćer, a njih dvoje su i veliki humanitarci i često pomažu nezbrinutoj djeci. 

Moramo spomenuti i Dejana Lovrena, našeg reprezentativca koji igra u ovom timu. I na našim listama najzgodnijih nogometaša Dejan je gotovo uvijek pri vrhu. Na prošlom Svjetskom prvenstvu dokazao je kako osim izgleda ima i vrlo simpatičan karakter, a on i Šime Vrsaljko su jedan od najduhovitijih nogometnih dvojaca. 

nogometaši

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dejan Lovren (@dejanlovren06)

Dejanov najbolji prijatelj iz ekipe je Mohamed Salah, a on je isto u vrhu ljestvice ljepotana iz ovog tima. Ima 27 godina i dolazi iz Egipta. Ako ih pratite na Instagramu, sigurno ste primijetili koliko se vole međusobno zezati, a nama je ovaj 'bromance' jako sladak!

nogometaši

Još jedan nogometaš iz ekipe za kojeg se često priča kako je vrlo zgodan (vjerojatno je to zbog brade) je i 26-godišnjak iz Brazila, Alisson Becker. 

nogometaši

Ovaj visoki vratar (1,91 cm) ima suprugu i malenu kćer, a sa svojom odabranicom očekuje još jedno dijete. 

Nedavno je njegovoj malenoj bio drugi rođendan, a on je uz fotografiju na Instagramu napisao i divnu posvetu: "Danas je bio njezin dan! Prije dvije godine rođena je naša princeza Helena, a uz nju se rodila najbolja verzija mene!!! Tata te toliko voli!"

Prisjetili smo se naših Vatrenih i Svjetskog prvenstva. Sigurno se sjećate kako su nas nasmijavali svojim pjevanjem, pogledajte u videu:

Ključne riječi

nogomet