Trenutno čitate

Bijela košulja je svevremenski komad u kojem ćete izgledati odlično u svakoj prigodi

Bijela košulja je svevremenski komad u kojem ćete izgledati odlično u svakoj prigodi

10.listopada 2019. u 07:00 bijele košulje

Odjevni komad s kojim ne možete pogriješiti!

Bijela košulja sastavni je dio garderobe svake žene i svakog muškarca, a tomu je tako zbog njezine prilagodljivosti baš svakom outfitu i svakoj prigodi. Riječ je o modnom evergreenu kojeg ni u jednom ormaru ne može biti previše, bilo da je riječ o bijelim košuljama klasičnog kroja, s mašnama ili pak čipkastim bluzama. 

Ovoga su puta u fokusu klasične bijele košulje. Premda ih se često smatra rezerviranima za nešto ozbiljnije outfite i namijenjene nekih formalnijim prigodama, bijele košulje mogu se odlično isfurati i u casual varijanti na tenisice i traperice, a posebno su nam drage one oversized kojih su dućani prepuni. 

bijele košulje
bijele košulje
bijele košulje
bijele košulje
bijele košulje
bijele košulje
bijele košulje
bijele košulje
bijele košulje

Ako već posjedujete svoju inačicu ovog modnog klasika, u nastavku vam donosimo inspiraciju uz koju će vaša bijela košulja zabljesnuti u nešto drugačijem izdanju. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My most used emoji lately is 🥵 Note to myself: silky dresses can make you look pregnant 😅

Objavu dijeli R U T A (@rutaenroute)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fluffy clouds 😎

Objavu dijeli Hollie 😃 (@holliemercedes)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prva stvar koja fali Americi (barem ovom dijelu) jesu normalni, uredeni, instagramicni kafici 😩 Da ne ispadne da trazim previse, zadovoljila bi se sa bilo kakvim kaficem, kamoli instagramicnim 😛 Ovako, mogu samo cekat da se pojavi barem 20 stupnjeva pa da mogu izaci iz hoodica i dugih gaca i setati lipin ulicama 🇺🇸 ⁣⁣⁣ Jos uvik neman volje da se sredujem jer sam prezimogrozna, ali vi na +30 mozete (zavidim vam na tome 😭). Samo mali podsjetnik da jos uvik imate 15% popusta uz moj kod AndelaxDW na @danielwellington satove i nakit. Meni bas efektno izgledaju ovaj sat i prstencici na ruci 🥰 ⁣⁣#DWcompletethelook ⁣ ⁣⁣⁣ 📸: @petra_miksikova

Objavu dijeli Andela Roncevic (@andelaroncevic)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌙💛

Objavu dijeli Olivia Faeh (@oliviafaeh)

Ključne riječi

košulje outfit