Trenutno čitate

Suradnja zbog koje jedva čekamo Božić: Kevin iz 'Sam u kući' kreirao je blagdanske čarape

Suradnja zbog koje jedva čekamo Božić: Kevin iz 'Sam u kući' kreirao je blagdanske čarape

7.studenoga 2019. u 10:40 čarape

Neodoljiva nova kolekcija čarapa stiže iz 'radionice' Happy Socksa i najavljuje Božić

Božić već s nestrpljenjem iščekujemo, a omiljeni švedski brend čarapa Happy Socks svojom je novom kolekcijom čarapa nestrpljenje dodatno intenzivirao.  

Happy Socks predstavio je suradnju s glumcem Macaulayjem Culkinom novom neodoljivom blagdanskom kolekcijom. Culkin, kojeg poznajemo kao Kevina iz božićnog filmskog klasika 'Sam u kući', zahvaljujući toj ulozi postao je sinonim za blagdanske smicalice, ali i Božić u cijelosti, što su kao odličan marketinški potez prepoznali osnivači ovog preslatkog brenda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who's on your list? 🎁 #NaughtyorNice #HappyHolidays #HappinessEverywhere #HappySocks

Objavu dijeli Happy Socks (@happysocks)

- Kakvi su to blagdani ako nema čarapa ispod drvca i Macaulaya na TV ekranima? Zato smo odlučili spojiti to dvoje kreirajući ovu istovremeno čudnu i prekrasnu sezonsku kolekciju - izjavio je Viktor Tell, suosnivač i kreativni direktor. 

Culkin se složio dodajući da je Božić i njegovo omiljeno doba godine. 

- Između studenog i siječnja prepoznaju me deset puta više. Nemam pojma zašto! - našalio se Macaulay Culkin.

'Naughty or Nice' ime je božićne kolekcije koja sadrži tri para čarapa koje je dizajnirao Culkin s prepoznatljivim zečijim ušima, slatkišima i ostalim blagdanskim motivima.

Happy Socks
Happy Socks
Happy Socks

Kada su Culkina upitali da opiše svoj blagdanski stil, ukratko je odgovorio: 'Moje Happy Socks', a one su trenutno dostupne online na happysocks.com i u svim dućanima koji u ponudi imaju Happy Socks čarape (Muller) po cijeni od 16 dolara, odnosno oko 110 kuna. 

 

Ključne riječi

happy socks Macaulay Culkin