Trenutno čitate

Sudjelujte u humanitarnoj akciji, ali u modnom stilu!

Sudjelujte u humanitarnoj akciji, ali u modnom stilu!

18.svibnja 2016. u 19:00 marijini obroci
  • foto: pr/marijini obroci
  • Podijelite članak

Poznati hrvatski dizajneri u suradnji s organizacijom Marijini obroci organizirali su prekrasan humanitarni događaj na kojem svakako želite sudjelovati.

Humanitarna organizacija Marijini obroci organizira utrku „Trčimo za Dijete 31 – Tvojih 5 za njihov svijet“ koja će se održati 22. svibnja 2016. godine u parku Maksimir. No, ono što će se u nedjelju odvijati u Maksimiru bit će puno više od trčanja. Sudionici utrke imati će prilike iskusiti i zabavni program, a ljubitelje mode to će posebno oduševiti. Ako se pitate zašto ono što slijedi uistinu je originalno, a privući će pažnju mnogih od vas. 

marijini obroci

Ako dođete u 11 sati u park Maksimir moći ćete sudjelovati u aukciji odjevnih predmeta poznatih hrvatskih dizajnera  koji su ih za tu priliku darovali već navedenoj humanitarnoj organizaciji. Ukoliko volite kreacije Ivana Alduka, ELFS-a, Borisa Pavlina, Zorana Aragovića, Lore, Neba i Salut dizajna iznenaditi će vas činjenica da su početne cijene aukcije pristupačnih 120 kuna. Ovim novčanim iznosom pokriti će se topli obrok jednog djeteta ( u najsiromašnijim zemljama svijeta) kroz cijelu školsku godinu, a svaka prikupljena kuna donira se Marijin obrocima. Prošlogodišnja je utrka bila uspješna, a to dokazuju i rezultati: više od 242 djece u Beninu svakog dana dobiva svoj obrok na mjestu obrazovanja.

elfs

Ovom prilikom pozivamo sve da se pridruže ovom prekrasnom događaju, pomognu siromašnim obiteljima i djeci, te pritom odaberu jedinstveni dizajnerski komad odjeće samo za sebe! Za više informacija posijetite Facebook stranicu https://www.facebook.com/events/539943326185176/ .

Ključne riječi

moda diva lifestyle marijini obroci