Trenutno čitate

Stylish Hrvatice uživaju u zimskom vremenu, a njihove kombinacije su nam odlične!

Stylish Hrvatice uživaju u zimskom vremenu, a njihove kombinacije su nam odlične!

9.siječnja 2019. u 12:00 cure

Anja Alavanja, Iva Radić, Ivana Čuljak-Lošić i Maša Zibar uživaju u zimskim radostima

Društvene mreže doslovno nam "gore" zbog fotografija sa skijanja, a zgodne su cure stylish i na minusu i na snijegu. Izabrali smo nama omiljene cure i njihove outfite koji su baš cool.

Anja Alavanja uživa u Nassfeldu, a i od tamo nas veseli cool fotografijama, ali i popratnim opisima koji su uvijek živopisni. Moramo primijetiti kako frizura, odnosno valovi u kosi ne "pate" ni na skijanju jer je lijepa voditeljica i tamo tip-top!

Iva Radić bez sumnje je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica pa iznimka nije ni odmor na Plitvicama. Dugačku pernatu jaknu u struku je stegnula hit torbicom, a sve osvježila genijalnim šalom prugastog uzorka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ma kakvi hladno 🤪

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀I V A • R A D I Ć (@iva___radic) on

Slastičarka Ivana Čuljak-Lošić uživa u Bosni i Hercegovini, a za snijeg na Kupresu treba i "propisna" oprema. Njoj i skijaška jakna tako dobro pristaje, a turbani ponovno su nam se vratili u modu, a Ivana crni model baš dobro nosi. 

cure

Maša Zibar s priajteljicama uživa na Bledu, a lifestyle influencerica zna da je teddy coat najpopularniji komad ove sezone, a s dobrim modelom definitivno nema zime! Karirani šal i vunena kapa su stylish točka na "i".

cure