Trenutno čitate

Što obući na prvi spoj?

Što obući na prvi spoj?

29.kolovoza 2015. u 11:00 ljubavnipar

Iako nikada niste pomislili kako će vam statistika pomoći kod odabira odjeće na prvom spoju donosimo vam rezultate zanimljivog istraživanja.

Istraživanje je provedeno zahvaljujući poznatoj britanskoj tvrtci a rezultati su zanimljivi. Ljubitelji crne jednostavne odjeće mogu biti sretni no oni koji preferiraju rozu mogli bi biti razočarani.

Crna boja istaknula se kao ona koja kod čak 48% žena i 64% muškaraca pomaže kod samopouzdanja. Uz to oba spola crnu boju smatraju izrazito privlačnom na suprotnom spolu pa tako čak 66% posto žena samatra crnu kombinaciju idealnom za prvi spoj. Kao da sve to nije bilo dovoljno, crna boja je najčešće povezana sa inteligencijom. Čini se kako mala crna haljina nije bez razloga zaradlia kultni status koji ima.

Crvena boja je u prošlosti povezivana sa seksipilom i osjećajem moći. Nova istraživanja pokazuju kako je situacija i dalje slična. Čak 54% žena crvenu oblači kada se želi osjećati samouvjereno a dio muških ispitanika (56%) ju također smatra privlačnom. Ostatak crvenu boju povezuje sa arogancijom a i vrlo je rijetko povezivana sa inteligencijom( samo 12%)

Boja koja je najlošije prošla je roza. Samo 5% izjavilo je kako tu boju smatraju privlačnom. Stoga savjetujemo na prvom spoju igrajte na sigurno!

Ključne riječi

moda stil ljubav savjeti spoj