Trenutno čitate

Što ćemo nositi? Ovo su must have modeli cipela za 2018.

Što ćemo nositi? Ovo su must have modeli cipela za 2018.

14.ožujka 2018. u 12:02 cipele
  • foto: CCC
  • Podijelite članak

Dok željno očekujemo proljeće, vrijeme kratimo surfanjem po netu u potrazi za najljepšim cipelama za ovu godinu

Veliki povratak tenisica dogodio se još prije par sezona, a djevojke koje nisu ljubiteljice cipela s visokom petom, odahnule su! Sada se tenisice nose i na glamurozne haljine, a neke su glumice svoje omiljene nosile i na crvenom tepihu. Tako da, sve je dozvoljeno! 

cipele

Osim zbog tenisica, proljeće i ljeto jedva čekamo i zbog espadrila koje su se vratile na modnu scenu u velikom stilu. Udobne su i izgledaju tako chic, pa nema razloga da se u ormaru ne nađe barem jedan model. 

U 2018. neke će cipele ipak voditi glavnu riječ i ne samo zato što su upečatljive. Block potpetice i "statement" uzorci odlični su za one kombinacije traperica i T-shirta u danima kada nemamo baš inspiracije za styling. "Statement" cipele s debelom potpeticom odlične su i zato jer su vrlo udobne, pa u njima možete izdržati cijeli dan! 

cipele

 Sljedeći "must have" model su definitivno polugležnjače s otvorenim prstima - cipele koje su iz zime prešle u proljeće i ljeto. Izgledaju odlično, a uz to i izdužit će noge, pa ćete i izgledati vitkije. 

cipele

Sadržaj omogućio: CCC Shoes&Bags

Ključne riječi

cipele