Trenutno čitate

Stiže nam prvi veliki glazbeni festival ovog ljeta: Predlažemo četiri stylinga!

Stiže nam prvi veliki glazbeni festival ovog ljeta: Predlažemo četiri stylinga!

11.lipnja 2018. u 10:21 instagram

Red glazbe, red mode, red partijanja... Nema boljeg!

Uskoro u Zagrebu, točnije na Jarunu, počinje INmusic festival. Imate još 14 dana do početka, 25. lipnja, što je dovoljno vremena da smislite što ćete odjenuti, a mi ćemo vam malo olakšati odabir. Provjerili smo što nude online shopovi (između ostalog i ASOS na kojem je počelo sniženje) i dućani, pa smo složili četiri stylinga za svaki stil. 

Hippie princeza

Nemojte pretjerivati s komadima. Jedna duga cvjetna haljina, espadrile ili cool sandale i šarena torbica dovoljni su za savršen styling. 

styling

Trendi djevojka

Bez najtrendi tenisica, nema dobro stylinga, barem će tako misliti sve fashionistice koje svaki novi komad moraju imati u ormaru. Trenutno su vrlo popularne i prozirne torbice, a traper minice uvijek su dobro rješenje za glazbene festivale. 

styling

Praktična cura

U ovakvom staylingu moći ćete plesati do jutra. Kao detalj nabavite samo maramu, kako vam ništa ne bi smetalo u uživanju u glazbi. Najpraktičniji komad za festivale definitivno je ruksak, a kako su u posljednje vrijeme poprilično trendi, ne sumnjamo da ćete uspjeti pronaći jedan za sebe. 

styling

Normcore kraljica

Normcore, potpuno basic styling, podsjeća na nešto što bi Julia Roberts nosila devedesetih, a s obzirom na to da su "lijepe-ružne" devedesete ponovno doživjele povratak mislimo da je ovakav styling pun pogodak. 

styling

Što god odjenuli, važno je da se dobro provedete, ali jednu stvar stvarno preporučamo - štikle ostavite kod kuće! 

Ovih sedam modela cipela možete nositi uz haljine umjesto štikli

Dugme, puce, gumb: Zovite kako želite, a haljine na kopčanje su hit ove sezone!

Ključne riječi

styling festival