Trenutno čitate

Seksi navijačko izdanje: Atraktivna navijačica za kojom su svi poludjeli došla i u Soči bodriti naše dečke

Seksi navijačko izdanje: Atraktivna navijačica za kojom su svi poludjeli došla i u Soči bodriti naše dečke

7.srpnja 2018. u 15:38 ivana

Ivana Knoll sve je oduševila nakon fotke s Nigerijom, a dečke je sa stadiona bodrila gotovo na svakoj tekmi

Već nakon prve tekme protiv Nigerije, svima je zapela za oko atraktivna navijačica koja je naše dečke bodrila gotovo na svakoj tekmi. Radi se o Ivani Knöll koja je proglašena najljepšom hrvatskom navijačicom. Za naše je dečke došla navijati i u Soči, a obožavatelje na Instagramu počastila je novom fotografijom. 

Ovog je puta pozirala u kompletiću kojeg krase prepoznatljive kockice i, naravno, s nezaobilaznom hrvatskom zastavom, uz opis: "Idemo po pobjedu!"

Podsjetimo, u kratkom je roku stekla veliku popularnost na Instagramu pa su joj obožavatelji ostavljali komentare poput "Uz ovako lijepo stvorenje, Hrvatska nije mogla izgubiti". Ivana ima 26 godina i dolazi iz Čapljine u Bosni i Hercegovine, a 2016. godine kandidirala se za Miss Hrvatske kao predstavnica dijaspore. 

cura

Ivana je živjela u Njemačkoj, a u Zagrebu je studirala na Grafičkom fakultetu. Jedan od omiljenih hobija su joj putovanja pa je rekla kako za nju nema ništa ljepše od upoznavanja novih zemalja i kultura s osobom koju voli. Bavi se s trbušnim plesom i pole danceom pa odatle i dolazi njezina fantastična figura kojom je očarala pratitelje. 

Ivana je, na žalost mnogih obožavatelja, u sretnoj vezi već pet godina što je otkrio njezin status na Facebooku.

Ključne riječi

nogomet navijačice