Trenutno čitate

Šarm torbi Twos

Šarm torbi Twos

25.kolovoza 2016. u 09:57 Twos

Rade se od vrhunske kože, u najboljim talijanskim manufakturama, a dizajn im je dojmljiv. Nije čudo što torbe TWOS Lade Ćorić Cantoni mame uzdahe mnogih talijanskih fashionistica

One su načinjene od najfinije kože kojom se koriste Valentino, Céline ili Hermès, izrađene u najprestižnijim manufakturama Italije, predivne i stylish... I ako vam za oko zapnu dok se kočopere na ramenu neke žene, u Italiji ili bilo gdje u Europi, nećete lako saznati o kojem je brendu riječ. Osim ako ste takav znalac da vaše iskusno oko to očita od prve, no onda ovaj tekst možete odložiti jer već znate, još otkad ste otvorili ove stranice, da je riječ o torbama Lade Ćorić Cantoni.
Pričamo o talijanskoj dizajnerici, po prezimenu pogađate, hrvatskog porijekla. Ova rođena Splićanka, zahvaljujući roditeljima koji su ostvarili uspješnu karijeru u vanjskoj trgovini, od malih nogu živi i školuje se u inozemstvu, a bella Italia svakako je utjecala na njezin nepogrešiv stil i poznavanje mode. Živi u središtu mode Milanu, u tom miljeu ima i bliske prijatelje i zapravo je sama u modu zakoračila neobjašnjivo skromno.

Logo Twos

Njezin brend upečatljivih torbi TWOS tako nema istaknut logo, dapače, on je namjerno skriven. Čine ga dva (odatle ime Twos) simpatična nacrtana lika koje je Lada sasvim slučajno nacrtala ili, bolje rečeno, načrčkala. A oboje su u rukama držali upravo torbe... Buduća dizajnerica shvatila je da je smeta slijepo praćenje mode bez osjećaja za stil, praćenje trendova i manijakalno isticanje logotipova. Rodila se ideja o torbama koje će se protiv toga “pobuniti”.

TWOS-ov logotip zato je danas vrlo dobro skriven. Skroman i diskretan, za razliku od dojmljiva dizajna i jarkih boja koje na torbama često dominiraju. Nije čudno što su za njima poludjele talijanske fashionistice, žene koje razumiju modu, započinju trendove i imaju insajderske informacije...

Ključne riječi

italija torbica twos