Trenutno čitate

Sabina Glasovac odabrala mini haljinu i čizme iznad koljena: "Kreacija ovog tipa idealna je za večernji izlazak"

Sabina Glasovac odabrala mini haljinu i čizme iznad koljena: "Kreacija ovog tipa idealna je za večernji izlazak"

1.veljače 2019. u 12:11 sabina

Modna savjetnica prokomentirala je ovo saborsko izdanje

Za petak u Saboru Sabina Glasovac odabrala je crno-bijelu haljinu ičizme iznad koljena, a styling je upotpunila decentnim naušnicama. Dubravka Prpić Znaor, modna urednica i savjetnica, prokomentirala je ovo izdanje:

Haljina koju ovdje vidimo ima tipičan empir kroj, koji je inspiriran haljinama iz 19. stoljeća. Rez tik ispod prsa činio je figuru višom, što je dojam i u ovom slučaju. No, gospođa Glasovac bira kratku varijantu, a ispod kombinira visoke čizme te pritom uspješno koristi još jedan trik kako produljiti noge. Čini se da je netko savladao mnoge modne lekcije iz „produživanja siluete“!

Ipak, dodaje da ova haljina ima i infantilan karakter te bi bila prikladnija da ima kragnu jer ovako previše podsjeća na odjeću lutkica, a Sabor nije mjesto za haljine koje asociraju na odjeću igračaka. 

sabina

Dubravka je zaključila:

Crno-bijeli motiv je vječan, s njime nema greške, jer OP-ART popularan je motiv još od šezdesetih, naročito na super-kratkim haljinama. Kreacija ovog tipa idealna je za večernji izlazak, njezin A kroj naprosto vapi za plesnim podijem!

 

Ključne riječi

sabina glasovac