Trenutno čitate

S ova tri modela kupaćih kostima nema greške - u njima ćete biti glavna zvijezda na plaži

S ova tri modela kupaćih kostima nema greške - u njima ćete biti glavna zvijezda na plaži

13.svibnja 2018. u 08:15 asos

Ljeto nam se opasno bliži pa je pravo vrijeme za kupovinu badića, a kako mnogima to nije omiljena aktivnost, evo male pomoći!

Svibanj je, a mi već razmišljamo o badićima... Ili da kažemo "tek" s obzirom na iznimno visoke temperature za ovo doba godine! Naravno, pri odabiru kupaćeg kostima prioritet je oblik tijela pa ga svatko bira sukladno tome. Ipak, postoje tri modela koji su na Asosu gotovo uvijek rasprodani i u kojima ćete biti glavna zvijezda na plaži. 

Kupaći kostim od "rebraste" tkanine

Jednodijelni ili dvodijelni, s uzorkom ili u jednoj boji - nije važno jer je pozornost na materijalu! Nose se oni iznimno udobni, napravljeni od "rebraste" tkanine. Nismo sigurni koliko su praktični zbog sušenja, no bar izgledaju trendi. 

asos

Kupaći kostim s čvorom

Prvo su zavladali haljinama, košuljama i bluzama, a sad ih možemo vidjeti i na kupaćim kostimima. Detalj čvora nalazi se i na jednodnijelim i na dvodijelnim badićima, a baš su zgodan detalj koji će osvježiti svaki model. 

asos

Prugice, prugice i još malo prugica!

Iako su točkice najpopularniji uzprak sezone, kad je riječ o badićima, vraćamo se vječnim točkicama jer one na plaži izgledaju tako dobro!

asos

 

Ključne riječi

moda ljeto badić