Trenutno čitate

Romantični ili sportski look? Ovim nasmiješenim djevojkama s Cvjetnog oba stila pristaju savršeno

Romantični ili sportski look? Ovim nasmiješenim djevojkama s Cvjetnog oba stila pristaju savršeno

12.studenoga 2019. u 07:00 Street style

Iako smo jedva dočekali nositi omiljene zimske kapute, još se ne možemo odvojiti od kožnih jakni koje podignu baš svaku kombinaciju, a s midi haljinama izgledaju neodoljivo

Zahvaljujući još uvijek jesenskim temperaturama, kožne jakne i dalje mogu biti dijelom svih outfita, a ove dvije raspoložene djevojke sa špice uklopile su ih u svoje odlične outfite. 

Street style

Jedna je djevojka motorističku crnu kožnu jaknu izvrsno uparila s crnim gležnjačama na vezanje i tako romantičnoj ružičastoj midi haljini na točke dodala frajersku notu. Ipak, modnim dodacima poput Guessove male torbice i mačkastih naočala te valovima u kosi prevladala je damska dimenzija kombinacije. 

Njezina prijateljica odlučila se za izvrstan casual outfit. Dukserice u svim bojama ove su jeseni popunile police dućana, a nasmijana djevojka odabrala je za šetnju gradom toplu nijansu smeđe. Udobnu sportsku majicu odvažno je iskombinirala s crnim kožnim hlačama i sportskim tenisicama, a svoj chic look vješto je zaokružila efektnim naočalama, velikom torbom i zelenom kožnom jaknom. 

Ključne riječi

streetstyle