Trenutno čitate

Reebok "Club C" za nove generacije kreativnih predvodnika

Reebok "Club C" za nove generacije kreativnih predvodnika

23.veljače 2017. u 08:00 promo

...jer Classic je uvijek u modi!

Zahvaljujući zajedničkoj viziji i sofisticiranom stilu svjetskih zvijezda, Reebok nas i ovog proljeća podsjeća kako je Classic uvijek u modi. U suradnji sa supermodelom Gigi Hadid i čuvenim reperom Kendrickom Lamarom,
Reebok predstavlja posve novo lice legendarne tenisice iz 1985. – Ultra modernu retro siluetu Club C.

promo

Gledajući Gigi Hadid dok pozira, shvaćamo koliko odiše samopouzdanjem kao i ova legendarna tenisica s pjenušavo srebrnim i svjetlucavim znakom na peti, protkanim logom u istom tonu. Club C je zbog svog minimalističkog stila više od 30 godina bila omiljena tenisica sportaša kako na terenu tako i izvan njega, a danas je nezamjenljiv Classic model koji oduševljava nove generacije. Od nastanka pa sve do danas, Club C je izbor onih čiji stil odiše samopouzdanjem i kreativnim potencijalom. Ovo je model kojeg nose samo oni koji poštuju, i dive se rezultatima svojih prethodnika, ali i drugih koji žele pokazati kako je došao njihov red „zavladati terenom“.

promo

Ženska kolekcija „Diamond” izrađena je od premium kože diskretnog sjaja, u jedinstvenoj bijeloj, crnoj, srebrnoj i bež boji, a posebnu privlačnost i pažnju pridaje atraktivan glitter na peti. Gigi savršeno oslikava sve ono što predstavlja nova Reebok kolekcija, dajući svemu tome svoj jedinstveni stil i izgled mlade, samouvjerene i energične osobe, što je ujedno glavno obilježje i nasljeđe Club C tenisice. 

promo

S druge strane, jednostavna i bezvremenska Club C silueta Kendricku je omiljena još od srednjoškolskih dana i za njega predstavlja istinsku vezu s nasljeđem, porijeklom i realnošću. Čuveni reper poznat po svom drugačijem stilskom izražavanju, savršeno oslikava kontinuirani razvoj i smjelu budućnost ovog modela. Autentični izgled muške siluete osvježen je modernim detaljima, zbog čega kolekcije za proljeće/ljeto 2017 i Club C '85 dobiva nešto luksuzniji sportski izgled i postaje neizostavni dio muškog stylinga.

promo

Nova lica retro tenisice predstavljaju MUST HAVE komad urbanih generacija, inovativnih talenata i kreativnih predvodnika. 

Modeli su dostupni u Reebok FitHub storeu Arena Centar i maloprodajnoj mreži Reebokovih partnera – Shooster, ShoeBeDo, Top Sport Fithub Avenue Mall, #One Split, Club 5, Sneakers Zagreb i Onyx po cijeni od 699 kuna. 

Ključne riječi

reebok