Trenutno čitate

Reciklirana odjeća, jarke boje i torbice s ručkom - Kate Middleton stilom sve više podsjeća na kraljicu Elizabetu II!

Reciklirana odjeća, jarke boje i torbice s ručkom - Kate Middleton stilom sve više podsjeća na kraljicu Elizabetu II!

29.studenoga 2018. u 11:54 kate

Stručnjaci kažu kako Kate time opravdava svoj "Queen-in-waiting" status!

Vojvotkinja od Cambridgea godinama je bila u centru pozornosti zbog svoje kraljevske garderobe, a otkad se vratila s porodiljnog u listopadu, pokazala je malene promjene u svom stilu.

Iako su neki očekivali da će napraviti neke dramatične promjene u stilu odijevanja zbog toga što je sad naglasak i na Meghan Markle, Kate Middleton sve se više priklanja tradicionalnom stilu, a inspirirana je stilom kraljice Elizabete II. 

Daily Mail prenosi kako je Bethan Holt za Irish Independent komentirala suptilne promjene u njezinom odijevanju i cjelokupnoj garderobi, a kaže kako to reflektira i njezin status "Queen-in-waiting". To je najviše vidljivo u tome što je počela nositi jarke boje zbog kojih je drugi mogu lako uočiti u masi, a istovremeno reciklira odjevne komade, noseći ih iznova, uz neke nove detalje. 

kate

Stilist poznatih Lucas Arrmitage s njom se slaže, a rekao je: "U posljednje vrijeme primjećujem da Kate Middleton sve više nosi tailor-made krojeve od glave do pete, a upravo je to omiljen izbor kraljice Elizabete."

Dodao je da je Kate u svoju garderobu dodala mnogo boja, a kraljica je poznata po igranju s jarkim, upečatljivim tonovima. Iako i kraljica reciklira odjeću, Kate je od ranije poznata po tome i može se reći kako joj je to svojevrsni zaštitni znak. Primjerice, istu je haljinu znala nositi u razmaku od dvije godine, no samo bi joj maknula kragnu i time dobila potpuno novi look. Koliko je to uzelo maha, potvrđuje činjenica da je u 13 kraljevskih pojavljivanja, čak osam puta nosila neki komad od ranije. Takvim izborima dobar je uzor jer dokazuje da treba birati klasičnije komade koji se mogu izvaditi iz ormara u različitim situacijama i dobro funkcionirati. 

I kod modnih dodataka napravila je pomak - inače smo je uvijek viđali s clutch torbicama, no u posljednje vrijeme sve više nosi torbe s ručkom. Baš poput kraljice, na taj način ruke su joj slobodne te se može rukovati s drugima.

Novi stil Kate Middleton dobar je i zbog toga što se sve više i više razlikuje od Meghan Markle pa će na taj način izbjeći, inače neizbježno usporeiđvanje s Vojvotkinjom od Sussexa. 

Ključne riječi

moda Kate Middleton