Trenutno čitate

Prvi pogledajte kako će izgledati serija vezana za ubojstvo modne legende Giannija Versacea

Prvi pogledajte kako će izgledati serija vezana za ubojstvo modne legende Giannija Versacea

11.siječnja 2018. u 10:14 fox
  • foto: fox
  • Podijelite članak

U seriji se pojavljuju i hollywoodska glumica Penelope Cruz kao Giannijeva sestra Donatella Versace te pop ikona Ricky Martin kao Antonio D’Amico.

Nakon iznimno uspješne prve sezone “Američke kriminalističke priče” u kojoj je u središtu zbivanja bilo suđenje legendi američkog nogometa Orenthalu Jamesu Simpsonu viđeno iz perspektive odvjetnika, franšiza ove nagrađivane limitirane serije se nastavlja. 

fox

Druga sezona ove hvaljene serije izvršnog producenta Ryana Murphyja, istraživat će šokantno ubojstvo legende modnog svijeta – Giannija Versacea i priču njegovog ubojice Andrewa Cunanana. Serija “Ubojstvo Giannija Versacea: Američka kriminalistička priča” s prikazivanjem započinje 23.siječnja u 22:00 h na kanalu FOX. Uz Ryana Murphyja koji je uvelike zaslužan za uspjeh prve sezone serije, u drugoj sezoni pridružit će mu se i Nina Jacobson, Brad Simpson, Brad Falchuk i Tom Rob Smith kao izvršni producenti.

U glavnoj ulozi nalazi se glumac Edgar Ramírez kao modna ikona Gianni Versace, dok je uloga njegovog ubojice pripala američkom glumcu Darrenu Crissu. Uz njih se u seriji pojavljuju i hollywoodska glumica Penelope Cruz kao Giannijeva sestra Donatella Versace te pop ikona Ricky Martin kao Antonio D’Amico.

fox

Ubojstvo slavnog dizajnera nije šokiralo samo modni svijet već cijelu javnost, a njegov ubojica iza svog ubilačkog pohoda ostavio je tijela četvorice muškaraca. Što ga je navelo na taj čin te kako je postao čovjek opsjenut statusom, bogatstvom i moći, saznat će se u ovoj sezoni koja naglasak stavlja na priče o životu pojedinih likova.

fox

Intrige, dvostruki životi i raskoš sastavni su dio života u poznatoj Versaceovoj Vili. Otkrivajući detalje o Cunananovom životu, saznajemo što ga je sve navelo na, do tada, najveći neuspjeli ubilački pohod u povijesti SAD-a.

fox

U glavnim ulogama: Edgar Ramírez kao Gianni Versace, Darren Criss kao Cunanan, Penelope Cruz kao Donatella Versace i Ricky Martin kao Antonio D’Amico.

fox

Ključne riječi

versace