Trenutno čitate

Projektom "Takva sam, kakva sam" Diva zaustavlja cyberbullying, a u tome nam pomažu Matea i Ivana!

Projektom "Takva sam, kakva sam" Diva zaustavlja cyberbullying, a u tome nam pomažu Matea i Ivana!

6.ožujka 2019. u 07:24 takva sam, kakva sam

Internet je stvarno prepun ružnih komentara i uvreda i to jednostavno moramo promijeniti!

Najčešći komentari, negativni komentari koje ja dobivam su da nisam dovoljno ženstvena, da imam puno godina, zašto još uvijek nemam dijete, rekla nam je blogerica Matea Frajsberger koja s pastry chefom Ivanom Čuljak sudjeluje u našem novom projektu "Takva sam, kakva sam" s kojim želimo zaustaviti cyberbullying. 

takva sam, kakva sam

 - Ja zbog opisa svog posla cyberbullying doživljavam na dnevnoj bazi i ono što me najviše boli što većina tog bullyinga dolazi od žena. Mislim da bi ljudi općenito trebali biti više osjetljiviji kad upućuju određenu kritiku ili komentar i krenuti od sebe. Da li bi njima bilo ugodno to čuti - kaže nam Matea.

takva sam, kakva sam

- Ljudi, prestanite internet doživljavati kao neki virtualni svijet, jer internet je stvarni svijet i sve što tamo kažete dođe do osobe i može ju povrijediti, zato - samo pozitivno - zaključuje poznata blogerica.

Ivana nam je ispričala što ju u današnje vrijeme na društvenim mržama najviše rastužuje.

- Danas me jako rastužuje što u moderno doba vrijednosti su jako iskrivljene i vrednuju se s brojem lajkova, a ne s onim što ti stvarno jesi - kaže. 

takva sam, kakva sam

- Obećajte sami sebi da ćete svaki dan napisati barem jedan pozitivan i dobar komentar - predlaže Ivana Čuljak.

diva

U sljedećim tjednima na Divi pratite sve o projektu protiv cyberbullyinga "Takva sam, kakva sam", a cijeli video s djevojkama i njihovim iskustvima sa cyberbullyingom pogledajte u nastavku. 

 

Ključne riječi

takva sam, kakva sam diva.hr