Trenutno čitate

Pripijene kožne hlače i hit čizme sezone: Mila Elegović ukrala pozornost u outfitu s kojim nema zime

Pripijene kožne hlače i hit čizme sezone: Mila Elegović ukrala pozornost u outfitu s kojim nema zime

15.siječnja 2020. u 08:53 mila elegovic

Glumica je česta gošća naše street style rubrike, a ovog je puta ukrala pozornost u kombinaciji sastavljenoj od klasičnih i trendi komada

Mila Elegović česta je gošča naše street style rubrike jer uvijek rado pozira našem Goranu Čižmešiji. Jednom mu je prilikom, kad ju je fotografirao u damskom ljetnom izdanju, otkrila kako voli nositi štikle, a jedna od omiljenih torbi joj je ona s Louis Vuitton potpisom. Prema njezinom mišljenju, štikla i frizura uvijek moraju biti "cakum-pakum", a i ona je svaki dan sređena jer vjeruje u svoj damski odgoj. Što je žena starija, to se više mora njegovati, kaže lijepa glumica. 

mila elegovic

Naš fotograf ulovio ju je na zagrebačkom Cvjetnom trgu u kombinaciji s kojom zasigurno nema zime. Crne kože hlače kombinirala je s bundom i šubarom, a look zaokružila popularnim čizmama - kaubojskim modelom u lakiranoj verziji. Iako je ranije rekla da su cipele s visokom potpetiom neizostavan dio njezinih kombinacija, ovakav model može biti savršena, ležerna zamjena. 

mila elegovic

Mila jako dobro zna da je crveni ruž vječni klasik u kozmetičkoj torbici pa je svoj dnevni make up upotpunila njime, a stvarno joj dobro pristaje!