Trenutno čitate

Prijateljice koje znaju kako isfurati popularne dizajnerske komade

Prijateljice koje znaju kako isfurati popularne dizajnerske komade

19.rujna 2019. u 09:06 streetstyle

Modno usklađene prijateljice na zagrebačkoj špici

Cvjetni trg uvijek je prepun odličnih odjevnih kombinacija i najrazličitijih modnih izričaja, no stručno oko naših fotografa uvijek istakne nekoga u masi. Ovaj su put to bile ove dvije zgodne djevojke koje su na špici zaista zablistale. 

streetstyle

Kao da su se dogovarale, ove dvije prijateljice boje su uskladile uz ne baš tako sunčan i vedar dan, pa tako siva, bijela i krem dominiraju njihovim outfitima. Jedna je djevojka svoju odličnu figuru istaknula skinny jeans trapericama i oversized bijelom košuljom, a kombinaciju je podigla uvijek aktualnim i prepoznatljivim modelom Valentino cipela. Dobrom frizurom, upečatljivim naušnicama i trendi sivo-plavom Marc Jacobs torbicom dodatno je začinila ovaj cool outfit. 

Druga se djevojka odlučila za nešto elegantniju varijantu. Odjenula je odličnu mini haljinu ravnog kroja prošaranu različitim nijansama sive boje uz koju je odlično uparila klasičan model Furline torbe u koji, napokon, stane još nešto osim ruža i mobitela. Sivilo je blago neutralizirala krem salonkama na blok potpeticu. 

streetstyle

Ključne riječi

Zagreb streetstyle