Trenutno čitate

Prepoznatljiva krivudava crta popularnija je no ikada

Prepoznatljiva krivudava crta popularnija je no ikada

19.travnja 2017. u 07:00 promo
  • foto: promo
  • Podijelite članak

Vans Old Skool novi je superstar!

Neki modni trendovi brzo dolaze i još brže prolaze, neki se zadržavaju malo duže nego ostali, a neki su vječni. Ipak, da je na sceni s jednim modelom moguće opstati čak  50-ak  godina, dokazuju dva velika imena u svijetu lifestylea.

promo

Prije svih, to je za rukom pošlo modnom gigantu Adidas, čiji je Superstar model, po prvi puta lansiran davne 1969. godine, proteklih sezona po mnogim istraživanjima proglašen planetarno najtraženijim i najpopularnijim tenisicama. Ove sezone,  istom fenomenu svjedočimo zahvaljujući Vansu i njihovom kultnom modelu Old Skool.

promo

Vansice  su  proslavili  skateri i kalifornijska scena 70-ih godina prošlog stoljeća, no danas Vans uspješno vlada od lifestylea do high fashiona, što ga odmiče od etikete isključivo skaterskog brenda.

promo

Dokaz tomu su i mnoge svjetske  face, koje  su po pitanju mode i stila još uvijek stara škola te svoje stylinge redovno upotpunjavaju Old Skool modelom tenisica, koje se zbog  svoje  ležerne, cool  i  mladenačke vibre s nevjerovatnom lakoćom uklapaju  u najrazličitije modne stilove, čak i u onaj slavnog hip-hopera s neupitnim smislom za modu – Kanye Westa.

promo

Ovaj najprodavaniji i najprepoznatljiviji Vansov model, s bijelim džonom i krivudavom crtom, tijekom godina izašao je u bezbroj varijacija, boja i uzoraka, a aktualnu kolekciju možete pronaći u svim ShoeBeDo dućanima diljem Hrvatske te na web shopu.

promo

Ključne riječi

vans

Komentari