Trenutno čitate

Vanja Modrić zablistala u elegantnoj crno-bijeloj haljini te pokazala dizajnersku torbicu

Vanja Modrić zablistala u elegantnoj crno-bijeloj haljini te pokazala dizajnersku torbicu

18.studenoga 2019. u 10:16 Vanja Modrić

S crno-bijelom kombinacijom nema greške!

Na sinoćnjem svečanom predstavljanju knjige 'Moja igra' Luka Modrić pojavio se u pratnji svoje ljupke obitelji, supruge Vanje, sina Ivana i kćeri Eme i Sofije koji su s ponosom popratili cijeli događaj. 

Posebnim je sjajem zablistala Lukina prekrasna supruga Vanja koja je za ovu prigodu odjenula elegantnu crno-bijelu haljinu A-kroja. Efektnu haljinu uparila je s decentnim salonkama i crnom Valentino torbicom. 

Vanja Modrić
Vanja Modrić

Vanja Modrić svojim jučerašnjim outfitom ostala je dosljedna svojim dosadašnjim profinjenim kombinacijama. Na javnim događanjima uglavnom smo je imali priliku vidjeti u potpuno bijelim, crnim ili nude nijansama koje su svaki put bile pun pogodak! 

Vanja Modrić

Na svjetskoj premijeri dokumentarca o Lukinom suigraču iz Real Madrida, Sergiju Ramosu, pojavila se u potpuno bijeloj kombinaciji koju je podigla zlatnim sandalama i Yves Saint Laurent torbicom. 

Vanja Modrić

Luka je prema časopisu GQ proglašen muškarcem godine, a Vanja je i tada u pratnji svog supruga briljirala odabirom prekrasne duge crne haljine s pastelnim detaljima te crnom trendi lakiranom torbicom.

Ključne riječi

luka modrić vanja modrić