Trenutno čitate

Kako poznati nose traperice?

Kako poznati nose traperice?

1.ožujka 2016. u 11:25 europa
  • foto: getty/guliver
  • Podijelite članak

Traperice su jedan od najpopularnijih odjevnih komada, a s njima nikada nećete pogriješiti. To znaju i poznata svjetska lica.

Većina nas voli nositi traperice, te se u njima pronalaze modnu inspiraciju za svaki dan. Danas je na tržištu toliko modela i boja traperica da je gotovo teško ne pronaći onakve kakve ste si zamislili. Često puta nas inspiriraju poznate osobe kada biramo odjevne kombinacije, a ovog puta smo za vas izdvojili deset celebrity osoba koje traperice apsolutno obožavaju. 

1. KATE MIDDLETON 

europa

Najpoznatiju princezu svijeta možemo vidjeti u božanstvenim dizajnerskim haljinama koje otkrivaju njezinu gracioznost i eleganciju, no u trenucima kada Kate uhvati slobodnog vremena voli nositi traperice. I svejedno izgleda odlično!

2. GIGI HADID

europa

 Prelijepa Gigi osvaja nas svojim stilom, što uopće nije teško jer joj sve fantastično stoji. Također nas je osvojila odličnom kombinacijom traper košulje i traperica. 

3. KATE HUDSON

europa

 U društvu prijateljice, Kate Hudson svoj seksepil naglasila je crnim topom i trapez krojem trapericama te nas tako oduševila. 

4. HEIDI KLUM

europa

Na našoj listi našao se još jedan svjetski top model koji je uzor mnogim mladim djevojkama. Heidi Klum unatoč svojim godinama i dalje izgleda odlično i naravno, traperice joj stoje kao da su šivane po njoj. 

5. OLIVIA WILD

europa

Trapezice se u zadnjih godinu dana vraćaju na modnu scenu, a to zna i Olivia. 

6. KRISTINA BAZAN

europa

 Modna blogerica zna da je bež boja odličan izbor uz svaki traper odjevni predmet.

Ključne riječi

moda diva celebrity traperice

Komentari