Trenutno čitate

Poznati Hrvati oduševili: Ovakve muške stylinge još niste vidjeli!

Poznati Hrvati oduševili: Ovakve muške stylinge još niste vidjeli!

5.studenoga 2019. u 08:53 h&m

Sinoć je održan ekskluzivan VIP shopping nove Giambattista Valli x H&M kolekcije u HNK-u, a okupljeni su imali prilike pogledati i premijeru baleta Project love

Horvat Čagalj bio je među okupljenima. Već smo navikli da nas njegove kombinacije uvijek oduševe, jer je vjeran sebi. Sinoć je isfurao komad koji je u posljednje vrijeme jako popularan, a to je remen za tijelo. Bijeli dodatak Horvat nosi preko sakoa, a sve je upotpunio kožnatim hlačama. 

h&m

Kad govorimo o muškarcima koji za sobom ostavljaju trag u modnom smislu, onda su to zasigurno Twinsi. Dizajneri Domagoj Štimac i Damir Begović sinoć su se pojavili u dramatičnim kombinacijama sa plaštevima i svima održali jednu teatralnu modnu lekciju!

h&m

Stil Mirana Kurspahića obožavamo. Ovaj pomalo boho, rokerski styling odlično mu stoji, a za oko nam je posebno zapeo dugi sako s brokatnim uzorkom i tanki šal oko vrata koji Miran često nosi. U trapezicama izgleda jako dobro, a na nogama, kao i uvijek, nosi neke cool kožnate gležnjače. 

h&m

I koreograf Igor Barberić zapeo nam je za oko. U brončanim nijansama od glave do pete, ovaj je fraje odlično izgledao sinoć, a njegovu pomalo retro košulju ne bi baš svatko mogao isfurati. 

h&m

Ključne riječi

H&M street style