Trenutno čitate

Poznata srpska blogerica prodaje svoje prljave i iznošene tenisice, traži gotovo 1000 kuna

Poznata srpska blogerica prodaje svoje prljave i iznošene tenisice, traži gotovo 1000 kuna

2.prosinca 2019. u 09:01 Zorannah

Bolje su kada se operu, napisala je najpoznatija srpska blogerica te podigla prašinu prodajom svojih tenisica

Zorana Jovanović (29) najpoznatija je srpska blogerica koja je široj javnosti poznatija po svom proslavljenom pseudonimu Zorannah. Na Instagramu je prati 889 tisuća ljudi, a sudeći po njezinim objavama možemo zaključiti kako je Zorana strastvena ljubiteljica putovanja, mode i luksuznih brendova.

Svoju ljubav prema dizajnerskim komadima srpska blogerica ne skriva, a ono što joj dosadi prodaje po pristupačnijim cijenama na online platformi Depop ili putem objava na Instagram storyjima. Prodaja rabljenih stvari u svijetu modnih blogerica nije novost. Brojne blogerice su se odlučile na ovaj potez, poput Chiare Ferragni koja na istoj stranici prodaje svoju staru odjeću i obuću. 

Ipak, ono što s vremena na vrijeme podiže prašinu oko Zoraninih odjevnih komada je njihovo stanje. Najnoviji je slučaj prodaja tenisica Isabel Marant po cijeni od 120 eura, a kako piše na oglasu, prodaje ih "prljave, ali u mnogo boljem stanju kad se operu", prenose srpski mediji. Korisnici shopping platforme Depop podijelili su svoje dojmove na društvenim mrežama prije nego što je Zorana uklonila objave sa stranice. 

Zorannah
Zorannah

Uz te je tenisice na prodaju stavila i Chanelove koje je prodala također po cijeni od 120 eura uz naglasak da ih je ona platila 600, no ni one nisu u reprezentativnom stanju, dapače. 

Zorannah
Zorannah
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@vesna_milankovic is doing her magic 🙌🏼🌟

Objavu dijeli Zorana Jovanovic (@zorannah)

Zorannah su već kritizirali zbog njezine prezentacije obuće koja na slikama djeluje vrlo nehigijenski. 

zorannah

Srpska blogerica hrvatskoj je javnosti poznata i po tome što je bila djevojka Matea Šarića, sina vlasnika Europatradea, Marijana Šarića. 

 

Ključne riječi

zorana jovanović depop