Trenutno čitate

Potražite fantastičan dar uz Divu i Večernji list u subotu, 13. travnja

Potražite fantastičan dar uz Divu i Večernji list u subotu, 13. travnja

11.travnja 2019. u 09:51 diva

Mali obiteljski obrt iz Šibenika uspio je trudom i upornošću stvoriti priznat brend prirodne kozmetike.

U subotu 13. travnja donose nam dašak Jadrana – predivne ručno rađene sapune s morskom soli i maslinovim uljem. Dolaze u četiri neodoljive mirisne kombinacije, a s veseljem vas obavještavamo da ih možete potražiti kao poklon uz Divu i Večernji list. Sapunoteka sapuni idealni su za svakodnevno tuširanje, ali mogu se koristiti i za pranje ruku.

Stvaraju laganu pjenu koja blago čisti, a ulja masline i kokosa čine kombinaciju koja njeguje i hidratizira. Nakon korištenja zajamčen je osjećaj svježine kao da ste se okupali u čistom moru.

Dostupni su u četiri vrste: lavanda i cimet djeluju toplo i umirujuće, savršeni za tuširanje prije spavanja, anis i metvica odlični su kao dezodoransi i idealni nakon jačeg fizičkog napora, svježa citrusna kombinacija mandarine i limunske trave razbuđuje sva osjetila, topla naranča i klinčić podižu raspoloženje.

Izrađeni su od prirodnih sastojaka, i to od biljnih i eteričnih ulja, morske soli iz Jadranskog mora, eteričnih ulja te gline i aktivnog ugljena. Proizvode se bez sastojaka životinjskog podrijetla i nisu testirani na životinjama. Ne sadrže ni palmino ulje čija je eksploatacija povezana s uništavanjem prašuma, a pakirani su u ekološki prihvatljiv natur-karton.

Ove simpatične prirodne sapune potražite kao DAR uz Divu i Večernji list u subotu 13. travnja i uživajte u neodoljivim mirisima Jadrana!

Ključne riječi

diva.hr