Trenutno čitate

Pored nje, nogomet pada u drugi plan: Ima livanjske korijene kao i izbornik, a nazivaju je novom najzgodnijom navijačicom

Pored nje, nogomet pada u drugi plan: Ima livanjske korijene kao i izbornik, a nazivaju je novom najzgodnijom navijačicom

12.srpnja 2018. u 09:26 deniss

Deniss Grgić na Instagramu prati više od 26 tisuća ljudi, bavi se modelingom i studentica je Akademije likovnih umjetnosti

Još na samom početku Svjetskog prvenstva, pozornost medija ukrala je atraktivna Ivana Knoll i ponijela titulu najljepše navijačice. Ipak, tu bi titulu mogla podijeliti s Deniss Grgić koja je na svojim društvenim mrežama izrazila podršku našim nogometašima. 

Deniss na Instagramu prati više od 26 tisuća ljudi s kojima dijeli svoje aktraktivne fotografije. Moramo primijetiti kako je Deniss jako stylish, a to su primijetili i njezini obožavatelji koji je ispod svake fotografije obasipaju komentarima. Deniss "dijeli" korijene s izbornikom Dalićem - one livanjske, no inače je iz Koprivnice.

Studira na Akademiji likovnih umjetnosti, a osim toga se bavi i modelingom. Za portal podravski.hr lijepa Deniss je otkrila:

Sretna sam i ponosna na pobjede naših Vatrenih, a osobito sada jer se uspjeh veže i uz Livno, odakle sam porijeklom. Izradila sam krunu za koju sam imala ideju već ranije, a pobjede naše reprezentacije inspirirale su me da je sada i izradim.

Upravo se tom fotografijom "proslavila" kao još jedna prezgodna navijačica koja krade pozornost medija - pozirala je na Pašmanu, s krunom na glavi, u jednodijelnom bijelom kupaćem kostimu i neizostavnom zastavom. 

Deniss je ispod fotografije ispisala poznate stihove "Ima snagu zlatnog žita, ima oči boje mora, moja zemlja Hrvatska" te poručila kako sreća prati hrabre!

 

@gossip.fashion.zagreb ❤ #hoteljagerhorn

A post shared by DENISS ɢʀɢɪć 🐞 (@deniss_jo_dena) on

Ključne riječi

deniss grgić