Trenutno čitate

Pogledajte Namin katalog iz 1971., na naslovnici je i jedna od glumica za kojom su ludovali

Pogledajte Namin katalog iz 1971., na naslovnici je i jedna od glumica za kojom su ludovali

21.veljače 2019. u 07:00 nama

Jedna od dvije dame na naslovnici je i glumica Jasna Mihaljinec

U Facebook grupi Retroteka jedan član podijelio je genijalnu naslovnicu Naminog kataloga za proljeće-ljeto iz 1971. godine. 

Moramo primijetiti kako modeli nose kombinacije koje bi bez ikakvog problema "prošle" i danas... Zapravo, bile bi apsolutni hit! Dama u plavom nosi kompletić sastavljen od mini plave haljine i matchy-matchy kaputića, a u ruci ima odlične naočale za koje vjerujemo da bi i danas bile hit! 

nama

Druga dama nosi sličnu kombinaciju, samo u crvenoj boji,look je zaokružila bijelim cipelicama - opet možemo reći "Baš kao što bi i danas fashionistice napravile" jer su bijeli modeli već par sezona apsolutni hit. Lijepa brineta je glumica Jasna Mihaljinec poznata po ulogama u filmovima "U sukobu", "Poslijepodne jednog fazana" i "Sumorna jesen". 

Yugopapir je Jasnu Mihaljinec u srpnju 1972. godine opisao kao "trenutno vodeću zagrebačku manekenku koja je odličnu ulogu - bio je to njen debi! - dala u filmu 'Popodne jednog fazana'. U Puli je boravila zajedno sa zaručnikom, također manekenom i glumcem u istom filmu, Stipom Belobrkom."

Dodali su da se nisu razdvajali, a nijednom od paparazza nije padalo napamet da Jasnu kažnjava što je otvoreno i nedvosmisleno svima stavila do znanja da je drugi muškarci ne zanimanju. Zaključili su: "I nju su slikali jer je s njom, tako fotogeničnom i strpljivom, to morao biti dobar posao". 

Moramo primijetiti kako je i muškarac s fotografije genijalno odjeven - svijetlo plavo odijelo upotpunio je modnim dodacima u crnoj boji i kravatom genijalnog uzorka s kojom ni danas ne bi prošao nezapaženo!

Ključne riječi

nama katalog