Trenutno čitate

Pet trendova iz serije "Seks i grad" koje možemo nositi i danas

Pet trendova iz serije "Seks i grad" koje možemo nositi i danas

22.listopada 2017. u 08:15 satc

Moda se vraća, to svi znamo, a jako smo sretne što su ovi trendovi opet tu!

Dok na internetu traju rasprave što će biti s potencijalnim, trećim dijelom filma Seks i grad, mi smo se prisjetili trendova koji su vladali u ovoj kultnoj seriji i izdvojili one koji se nose i danas! 

Baletna suknjica

Zahvaljujući Dioru, suknja od tila koja podsjeća na one koje nose balerine, vratila se u velikom stilu. Iz vintage trgovina preselila se u naše ormare i rado je nosimo - s basic majicom, a one duže na traperice - jednako dobro izgledaju! 

via GIPHY

Bose noge i bunda

Mnogi pitaju zašto, a mi kažemo - zašto ne? Ima li boljeg looka iz serije od ovog u kojem je Carrie isfurala predimenzioniranu bundu, haljinu zanimljivog printa i crvene cipele? Mi mislimo da ne! 

keri

Majice bez naramenica

Mogli bi napisati tisuće i tisuće riječi posvete svim haljinama i majicama bez naramenica koje Carrie tako odvažno nosi. Kako ih kombinirati? Skinny traperice, cipele s potpeticom i spremne ste za party!

via GIPHY

Tenisice i klasičan kaput ili baloner

O ovome ne moramo ništa posebno govoriti, zar ne? SPoetske tensiice i elegantni komadi toliko su postali dio našeg stylinga, a Carrie je definitivno bila preteča svega!

keri

Haljina pastelne boje

Ako ste obratili pozornost na Voguev trend report za proljeće i ljeto 2018., onda ste zasigurno primijetili kako su pastelne boje i dalje in. Ako još niste, sad je pravo vrijeme da iz ormara izvučete svoju haljinu nježno plave ili roze boje!

keri

Ključne riječi

moda seks i grad trend