Trenutno čitate

Pet stilova kojima nas je ova princeza osvojila

Pet stilova kojima nas je ova princeza osvojila

22.listopada 2015. u 11:00 kate middleton
  • foto: Getty/Guliver
  • Podijelite članak

Prekrasna Kate Middleton svojim istančanim ukusom dala nam je povoda da otkrijemo koje dizajnera možemo pronaći u njezinom kraljevskom ormaru.

Od kada je postala supruga britanskog princa Williama, Kate Middleton je u centru pozornosti svih medija. Moramo priznati kako je stil ove princeze besprijekoran, a za to su zaslužni i razni modni dizajneri koju su sa svojim modnim kreacijama apsolutno briljirali. Donosimo vam pet odjevnih kombinacija Kate koje su nas oduševile.

  1. DOLCE & GABBANA

Za midi haljinu bordo boje sa prekrasnom čipkom koja se proteže po cijeloj silueti zaslužan je talijanski modni dvojac. Clutch torbica i salonke u istoj boji Katinu odjevnu kombinaciju učinile su još elegantnijom.

kate middleton
  1. TORY BURCH

Princeza zna što treba obući kada su u pitanju humanitarni događaji. Tako je za ovaj odabrala crno bijelu haljinu koja svojim detaljima još više ističe Katinu fenomenalnu liniju, a potpisuje ju američka dizajnerica.

kate middleton
  1. THE FOLD

Poznata britanska modna marka The Fold zauzela je mjesto u ormaru mladoj pučanki, a ako pogledate malo bolje na sredini haljine krije se mali peplum koji nas je oduševio.

kate middleton
  1. ALEXANDER MCQUEEN

Svakim odjevnim predmetom ova modna kuća odmah pokaže svu ljepotu modnog svijeta, a još jednom i ovim prekrasnim kaputom koji se odlično uklopio sa šeširom Jane Taylor i cipelama L.K. Bennett.

kate middleton
  1. HOBBS

Za vrijeme trudnoće, Kate je voljela oblačiti šarolike, zanimljive i interesantne kapute koje je uvijek dobro kombinirala sa šeširima u sličnim bojama. Moramo priznati kako ovaj uzorak odlično stoji Kate, a za sve je zaslužna engleska modna marka Hobbs. 

kate middleton

Ključne riječi

stil kate middleton