Trenutno čitate

Ovo su modna pravila najbolje odjevenih žena na svijetu - Parižanki!

Ovo su modna pravila najbolje odjevenih žena na svijetu - Parižanki!

23.srpnja 2019. u 07:00 street
  • foto: Shutterstock
  • Podijelite članak

Francuskinje, a pogotovo Parižanke, često proglašavaju jednima od najbolje odjevenih žena svijeta pa nećete pogriješiti ako vam inspiracija bude upravo njihov stil

Klasična prugasta majica odjevni je predmet koji se mora pronaći u svakom ženskom ormaru. Bilo da je riječ o dnevnim prilikama ili večernjim izlascima, prugice će spasiti stvar jer odlično pristaju uz elegantan sako, kožnu jaknu ili baloner.

Klasika prije svega

Trendovi su super, međutim, uvijek je dobro ostati vjeran klasici.  Ne kažemo da morate ignorirati trendove, međutim, klasične hlače ili mala crna haljina bit će uvijek dobar odabir. 

Ne pretjerujte sa seksepilom

"Manje je više" pravilo je kojim se vode sve žene sa stilom. Naglasite svoje adute, no u tome budite umjerene. Neka to bude ili dekolte ili noge, nikad i jedno i drugo. Osobito nećete pogriješiti ako umjesto toga naglasite - gola ramena.

Pazite na odabir cipela

Uvijek birajte isključivo one cipele u kojima možete hodati. Ako ne znate hodati u vrtoglavo visokim petama, zaboravite na njih i odlučite se radije za one u kojima se osjećate nesputano!

S muškim ormarom ne možete pogriješiti

Strogi krojevi i oversized modeli dobrodošli su i u ženskom ormaru pa se ne ustručavajte zaviriti u muški ormar i posuditi bijelu košulju ili zanimljiv sako. 

Stilistica i blogerica, Barbara Repe, zna što vam u ormaru treba za stylish ljeto: 

Ključne riječi

Pariz street style