Trenutno čitate

Ovo je sedam ključnih komada u koje trebate investirati ove jeseni

Ovo je sedam ključnih komada u koje trebate investirati ove jeseni

31.kolovoza 2017. u 08:15 street

Jesen nam konačno dolazi što znači da su u trgovine došle nove kolekcije, a to vodi samo jednom zaključku: vrijeme je za shopping! No, prije nego što krenete trošiti novce, dobro razmislite o tome što biste ove jeseni voljele nositi. Mi smo skupili dojmove s modnih pista i odlučile kako bismo ovih sedam komada voljele bidjeti u ormarima jer smatramo kako će se savršeno uklopiti u našu garderobu i dati taj "jesenski" osjećaj. 

Nešto crveno

hm

Ako ste jedna od onih osoba koje tvrde kako im se ormar sastoji isključivo od crnih, sivih i plavih komada, ova je jesen pravo vrijeme da to promijenite i investirate u nešto crveno. Neka to bude statement komad i nešto što se neće moći okarakterizirati kao basic komad u ormaru, već će izgledati kao da ste sišli s modne piste! 

Šljokičaste čizme

ber

Saint Laurent čizme sa šljokicama bile su prave zvijezde na Pariškom tjednu mode, a to dokazuje lista čekanja za njih - može li bolji motiv za kupnju njihove high street verzije?

Bordo ruž

ruz

Od Valentina i Giambattiste Vallija do H&M-a i La Perle, ovu boju na usnama vidjeli smo svugdje. Bez obzira na to radi li se o mat, tekućoj ili glossy varijanti, dodajte jedan u svoju kolekciju i isfurajte ga sa stilom. 

Otmjena torbica

jesen

Nadolazeća jesen ne poznaje pojam "pretjerivanje" pa slobodno izaberite što upečatljiviju torbicu, dizajneri savjetuju onu sa što više ukrasa!

Karirani uzorak iz sedamdesetih

mango

Poznato je kako nam se moda vraća i današnji trendovi mnogo inspiracije pronalaze u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća, a jedan od najvećih hitova svakako je karirani uzorak. Ako niste sigurni koji biste odabrale, birajte kombinaciju masliante, smeđe i narančaste boje.

Etno motivi

jesen

Etno motivi uvukli su nam se u ormare još prije nekoliko sezona pa nećete pogriješiti ako komad s takvim detaljima i ove jeseni dodate svojoj kolekciji. Ipak, pripazite na odabir boja pa birajte one u bež, smeđim i narančastim tonovima. 

Jakna s krznenom postavom

jesen

Ako ove sezone namjeravati dati više novaca za neku jaknu ili kaput, neka to bude kožna jakna s postavljenim krznom. Postoji nešto seksi u ovakvim "muževnim" komadima, zar ne?

Ključne riječi

moda jesen trend

Komentari