Trenutno čitate

Ove jeseni nosi se couture s potpisom TWINS

Ove jeseni nosi se couture s potpisom TWINS

14.listopada 2019. u 06:00 twins
  • foto: promo
  • Podijelite članak

Dizajnerski dvojac Damir Begović i Domagoj Štimac već sezonama uspješno pronalaze inspiraciju u kulturi naše zemlje i pretvaraju je u impozantne modne brojeve

Kolekcija za jesen/zimu, koju će Twins ove sezone predstaviti na Bipa FASHION.HR-u pod pokroviteljstvom CCC obuće, inspiraciju također pronalazi u recentnim zbivanjima

Zagasiti tonovi boje čokolade, smaragdno zeleni komadi te bogate zlatne nijanse daju naslutiti kako je riječ o još jednoj hrvatskoj modnoj bajci s potpisom dvojca Begović & Štimac. Savršeno ženstvenu kolekciju potvrđuju i dužine koje vladaju u kolekciji – dominira midi, bilo da se radi o bogatim kaputima, haljinama suženim u struku ili atraktivnim haljinama dramatičnih proreza.

twins

Koliko god se izričaj Twinsa mijenjao iz sezone u sezonu, premisa je uvijek jedna, a to je ženu učiniti ženstvenom i chic. Naglašenost oblina postiže se idealno krojenim haljinama i topovima koji su sašiveni po mjeri baš kako to biva u ateljeima visoke mode, a razigranim modnim dodacima poput marama, tankog remenja i zanimljivih gumba Twinsi potvrđuju pečat custom made predznaku.

twins

Provlačenje animalier printa za modni dvojac Twins je već tradicionalno, pa ni ova zimska kolekcija nije razočarala. Ovog puta leopard print viđamo u tragovima - na remenju, torbama, ali i cipelama, koje i ove sezone potpisuje pokrovitelj revije, obuća CCC. Moda koju Twinsi sezonama predstavljaju domaćoj publici pravi je pokazatelj kako za visokom modom postoji itekakva potražnja, a dokaz je i široki raspon sljedbenica branda. Modnu estetiku ovih kreativaca obožavaju Judita Franković Brdar, Tara Thaller, Franka Batelić, Sonja Kovač te brojne druge modno osviještene dame.

Na pisti Bipa FASHION.HR-a u tijekom pet dana nastupit će i najpoznatija modna imena u Hrvatskoj. Povodom obilježavanja 100 godina rada, održat će se revija najpoznatijeg hrvatskog modnog branda Varteks. Ivica Skoko predstavlja reviju pod pokroviteljstvom branda Perwoll, a svoje će nove kolekcije prikazati i dobro poznati BiteMyStyle by Zoran Aragović pod pokroviteljstvom Philipsa, Robert Sever te Branka Donassy, Marina Design, KLISAB, Anthony Avangard, Jelena Holec i Spirit by T.B. Hrvatski brand s londonskom adresom, Staša design, ove sezone također predstavlja svoju novu kolekciju zagrebačkoj publici, a prvi put na pisti Bipa FASHION.HR-a nastupit će dvojac Les Emaux.

 

Ključne riječi

bipa fashion.hr twins