Trenutno čitate

Ove dvije dame nose odlične poslovne stylinge za malo ležernije dane

Ove dvije dame nose odlične poslovne stylinge za malo ležernije dane

8.listopada 2019. u 07:00 street style

Dolores i Martu na pauzi za ručak fotografirao je naš Goran Čižmešija

Odvjetnica Dolores Radovanović (lijevo) i odvjetnički vježbenik Marta Prpić (desno) pokazale su kako to izgleda kada se za posao ipak ne moraju odjenuti 'toliko strogo'. 

Izašle smo na pauzu za ručak. Ovo nam je poslovni look, a obzirom da danas ne primamo stranke i nemamo sud, možemo si priuštiti ležernije izdanje, ali i inače nismo tip ureda koji se jako strogo odijeva.

street style

Nosim kaput i haljinu iz Petrinjske 7, torbu Liu Jo i cipele Fabi. Obzirom da sam u blaženom stanju, ponuda u dućanima me na žalost ograničava na crno, ali ovu plavu haljinu sam odabrala jer se još uvijek pokušavam ubaciti u stvari koje nisu isključivo za trudnice. Od boja ne nosim jedino crvenu, nemam niti jedan takav komad u ormaru, rekla je Dolores.

Nosim sve Zara, osim čizama Stradivarius. Često nosim traperice trapez nogavica, a i sakoa imam puno u ormaru. Najčešće kombiniram traperice sa crnim, sivim i bijelim komadima. Jedina dva uzorka koja ponekad nosim su karirano i cvjetno. Nisam tip ni od boja ni od pretjeranih uzoraka, draži mi je minimalizam, kaže Marta.

 

Ključne riječi

street style goran čižmešija