Trenutno čitate

Ove dvije dame, majka i kći i njihovi psići bili su najveće zvijezde zagrebačke subotnje špice

Ove dvije dame, majka i kći i njihovi psići bili su najveće zvijezde zagrebačke subotnje špice

30.rujna 2019. u 10:00 street style

Svojom su pojavom odmah privukli pažnju na Cvjetnom trgu

Klasika je nešto s čim nema greške i uvijek je u trendu a ove dvije dame sa špice pravi su dokaz toga i aspsolutni #goals kad je momda u pitanju. Odmah su privukle pažnju svojom pojavom i odličnim kombinacijama, a i ovim preslatkim psićima ne bismo mogli odoljeti. 

street style

U jednostavnim nude tonovima gospođa s lijeve strane, Natali Irons, profesorica njemačkog i engleskog jezika i aktivistica za prava životinje izgleda fantastično. Ona je često zvijezda našeg street stylea. Bijela košulja i džemper idealna su kombinacija za svaku priliku, a klasična pencil suknja nešto što morate imati u ormaru. Oko vrata nosi Louid Vuitton maramu, a u sličnim tonovima su i njene retro sunčane naočale. Od glave do pete pun pogodak! 

U nešto upečatljivijem izdanju je dama u njenom društvu, njena majka Heather. Izabrala je lakirane modne dodatke - gležnjače i veliku torbu, a njen karirani sako odlično se uklopio u all black kombinaciju. Sviđa nam se i 'strogo' ošišana kosa, ali i odlične mini sunčane naočale ružičastih stakala. I još jednom, klasika pobjeđuje!

Nominirajte iznimne žene iz svoje okoline za titulu Dive godine!

Molim pričekajte... Učitavam video... 

Ključne riječi

Zagreb street style