Trenutno čitate

Ovaj zgodni student prava zna kako biti stylish pobjednik u borbi s hladnoćom

Ovaj zgodni student prava zna kako biti stylish pobjednik u borbi s hladnoćom

24.siječnja 2018. u 08:15 frane

Goran Čižmešija fotografirao je frajera koji zna što je dobra ležerna kombinacija!

Frane Bogdan student je na Pravnom fakultetu, a u stylish odjevnoj kombinaciji u centru grada ulovio ga je naš fotograf Goran Čižmešija.

Špicom je prošetao slojevito odjeven, a otkrio je kako je ovo njegova idealna kombinacija za hladne zagrebačke dane. Svjestan je kako su bordo i siva IT boje koje su svake zime u trendu, a tako savršeno izgledaju zajedno! Frane je rekao što nosi: 

Nosim naočale Persol, šal, kapu i rukavice Benetton, jaknu Topman, majicu Abercrombie & Fitch, hlače Zara i tenisice Nike.

frane

Ključne riječi

moda zagreb street style

Komentari


 • ShtaShta 24. siječnja 2018. 11:21

  Sve je super dok plaćaju mama i tata, jakna inspirirana vozačima kamiona 70-ih na Srednjem zapadu SAD-a - šteta novca. Cipele su posve uredu a hlaće u stilu spomenutih vozača kamiona.

  • ShtaShta 27. siječnja 2018. 15:45

   Vjerojatno ste član uredništva pa razumijem da vas je kritika malko piknula, to je ljudski. Mene zanima po čemu ste vi zaključili da ga roditelji ne uzdržavaju, vidite može se to gledati i ovako i onako. Ljubomoran na neukus stila "70-es Midwest"??

  • maestro maestro 24. siječnja 2018. 16:40

   Ne bih se složio s vama.Strašno me zanima po ćemu ste zaključili da se momak sam financijski ne uzdržava.Jako neukusno i bezobrazno.Možda je to samo ljubomora?Vidim da baš i nemate smisla za modu pa ako vam trebaju lekcije tu je uvijek maestro...

Pogledajte sve komentare (3)