Trenutno čitate

Otvorenje jedinstvenog zadarskog adventa

Otvorenje jedinstvenog zadarskog adventa

13.studenoga 2017. u 06:00 zak
  • foto: Marko Grubišić
  • Podijelite članak

Vrata zadarskog Adventa 2017. otvorit će glazbena zvijezda Ivan Zak, pjevač, tekstopisac i skladatelj čiji su koncerti uvijek vrhunski glazbeno-scenski doživljaji.

Zimska čarolija u Zadar stiže već 24. studenog, na Dan Grada! Vrata zadarskog Adventa 2017. otvorit će glazbena zvijezda Ivan Zak, pjevač, tekstopisac i skladatelj čiji su koncerti uvijek vrhunski glazbeno-scenski doživljaji. Veliki glazbeni spektakl održat će se na Trgu Petra Zoranića u 20 sati, a nebo nad Zadrom osvijetlit će spektakularan vatromet, kao simbolična „kruna“ svečanog otvorenja. 

advent

Želje najmlađih ostvarit će se jutro poslije, 25. studenog, kada će grad preplaviti likovi iz mašte, ulični umjetnici s nevjerojatnim izvedbama i trikovima, glumci zadarskog Kazališta lutaka s nagrađivanom predstavom „Koliko je duga jedna priča“, a djeca će, kroz zabavne igre i radionice pune iznenađenja, kreirati vlastiti svijet mašte i blagdanske radosti. Ovo maštovito i kreativno jutro nikako ne smiju propustiti ni odrasli, jer svi imamo nešto dječje u sebi, a dječji osmjesi su neprocjenjivi!

igra

Drugu večer Adventa obilježit će koncert Begina, tamburaša koji su ime dobili po latinoameričkom ritmu „begin“. Begini su uvijek sinonim za odličan provod u kojem očekujemo neočekivano, stoga ne propustite najbolju večernju zabavu od 20 sati na Trgu Petra Zoranića!

begini

Za sve programe posjetiteljima je ulaz slobodan.

Ovogodišnji Advent bit će nezaboravna avantura za sve koji žele doživjeti zimsku čaroliju za za pamćenje i osjetiti frekvenciju jedinstvene zadarske vibracije!

Dođite i osjetite Zadar!

Ključne riječi

advent ivan zak zadar