Trenutno čitate

Online škola mode

Online škola mode

25.kolovoza 2015. u 11:00 frow

Internet nam pruža nove prilike svakoga dana a sada otvorila se još jedna zanimljiva online platforma za sve ljubitelje mode. Donosimo detalje u nastavku...

Za ljude koji vole modu, pohađanje škole koja bi ih podučila o onome što već sada vole bilo bi ostvarenje sna. No kao i sa mnogim stvarima u modi problem je cijena. Moda nije najjeftinija ambicija. Sada su se pojavile stranice koje nude online obrazvovanje na području mode ljepote i svega sličnog.

Poznata škola "Business of Fashion" upravo je objavila da su uz pomoć ključnih sponzora sklopili vrlo važno partnerstvo te su napokon u mogućnosti ponuditi potpuno besplatne online modne tečajeve. BOF pokriva teme poput onih "Poslovanje u modnom biznisu" , " Modni marketing i komunikacije " i slično. Svaki predmet sponzoriran je od strane različitih velikih tvrtki kao što je naprimjer "River Island" .

Ovo je stvarno jedinstvena prilika da poslušate neke od uvodnih modnih  tečajeva bez ikakvog troška; ako je to nešto što mislite da bi vas moglo zanimati, to je dovoljno dobar razlog da se prijavite i počenete s ostvarenjem svojih snova.

Ključne riječi

moda stil online