Trenutno čitate

Ona nosi najpopularniji sako iz Zare, a kombinacija joj je za čistu peticu!

Ona nosi najpopularniji sako iz Zare, a kombinacija joj je za čistu peticu!

16.lipnja 2019. u 07:00 street style

Marketing specijalistica Mara Vuković odmah nas je osvojila svojim cool stylingom

U centru Zagreba fotografirao ju je naš street style fotograf Goran Čižmešija. Mara nosi naočale Guess, sako Zara, haljinu Mango, torbu Furla, torbu za laptop HP i tenisice Adidas. 

Sredila sam se za sastanak u gradu. Volim plavo-bijele kombinacije jer me asociraju na ljeto i more, ali ne nosim majice mornarskog uzorka. Bijela je klasika i obilježava eleganciju, nosim je kroz cijelu godinu. Moj poslovni i privatni stil su slični jer radim u marketingu gdje nije toliko strogi dress code.

street style

- Češće sam u hlačama nego u haljinama, danas je izuzetak zbog vrućine. Od uzoraka rijetko nosim točkice, najviše volim neobične i nedefinirane uzorke, a uzorak na ovim naočalama je teški ekstrem za mene, nisam fan životinjskih uzoraka. Mene se može vidjeti ili u tenisicama ili u štiklama, a više nosim tenisice, imam 25 pari. Dijelim ih na finije i za po doma i za teretanu, imam 20 finijih, a 5 su ove ostale. Doduše, u današnje vrijeme se zbog trendova više ne razlikuju te finije od onih ostalih. Ove koje nosim su mi najglomaznije tenisice koje imam. Danas imam dvije torbe zbog sastanka, nosim laptop sa sobom, a inače nosim samo male - ispričala je.