Trenutno čitate

Ona je definitivno kraljica elegancije na domaćem crvenom tepihu

Ona je definitivno kraljica elegancije na domaćem crvenom tepihu

12.rujna 2017. u 08:00 krepela

Nova zvijezda rubrike "Moj stil" je prekrasna Kristina Krepela

Uvijek nasmiješena zagrebačka glumcia njeguje ženstven i elegantan look, a omiljen joj je odjevni predmet haljina, i to asimetričnog izreza: nosi ih privatno i na crvenom tepihu. Kristina Krepela uistinu je među najelegantnije odjevenim domaćim damama, a donosimo njezinih šest najboljih odjevnih kombinacija.

Mnogi zaziru od fluorescentnih boja, no Kristina ih tako dobro nosi! Na predstavljanju zimske kolekcije modnog dvojca eNVy room glumica je odjenula trobojnu haljinu s njihovim potpisom. Žuta je boja bila pun pogodak, a detalji u monokromatskim bojama, bijeloj i crnoj, savršeno su zaokružili look. 

kristina

Glumica je svjesna da je dugačka haljina najbolji odabir za crveni tepih, no i tada je vjerna jednostavnosti. Haljinu boje breskve odlično je upotpunila laganim smokey eyes lookom, dok se odabirom nakita držala krajnje elegancije: izabrala je samo tanku zlatnu narukvicu i viseće naušnice, koje su došle do izražaja s obzirom na to da je zalizala kosu i u potpunosti otvorila lice. 

kristina

Kad prilika zahtijeva casual odjevne kombinacija, glumičin je izbor klasika - skinny traperice uz majicu s printom. Styling je osvježila elegantnim sakoom u bijeloj boji. Iako ih mnogi osporavaju, pokazala je da su crne balernike vječni komad u ženskom ormaru.

kristina

Čini nam se da Kristina najbolje pliva u dress code-u crvenog tepiha. Iako na prvu spoj crne, bijele i crvene zvuči dosadnjikavo, glumica je pokazala da može odlično izgledati upotpuni li se asimetričnim detaljima. Crveni je ruž izvrsno naglasio njezinu svijetlu put, a visoki zalizani rep savršen je izbor za svečane prigode. 

kristina

Bijela čipkasta haljina omiljen je komad poznatim damama na društvenim događanjima. Nikakvo iznenađenje s obzirom na to da neodoljivo izgleda. Kristina je pravi dokaz tome - nije joj trebalo mnogo detalja, upečatljiva torbica i ring naušnice, koje su se ove sezone vratile u velikom stilu, bile su sasvim dovoljne.

kristina

Kao i većina žena, i Kristina voli dobar kožnjak, udobne gležnjače i crnu torbu koja se lako iz dnevne može pretvoriti u večernju. Lagana i lepršava haljina zanimljivog uzorka uvijek je dobar izbor. 

kristina

Ključne riječi

kristina krepela

Komentari