Trenutno čitate

Oko čega se parovi najčešće svađaju u shoppingu? "Izluđuje me rečenica: Takvu majicu već imaš!"

Oko čega se parovi najčešće svađaju u shoppingu? "Izluđuje me rečenica: Takvu majicu već imaš!"

6.listopada 2019. u 07:00 shopping
  • foto: Shutterstock
  • Podijelite članak

Zamolili smo nekoliko dama da nam otkriju kako im je s frajerima u shoppingu i neki su nas odgovori zbilja iznenadili!

Da, čini nam se da niti jedan par ne izgleda sretno kao na naslovnoj fotografiji našeg članka, već bismo rekle kako se uvijek radi o prepirkama koje rezultiraju neslavnim shoppingom.

Stoga, pitali smo nekoliko žena oko čega se najviše svađaju u zajedničkim odlascima u kupovinu, a neki su nas odgovori zbilja iznenadili!

JelenaNajčešće se svađamo oko tog što ON mora ući u svaki dućan. Moj shopping traje 30-40 minuta, a s njim je to prosječno vrijeme boravka u svakom podjedinačnom dućanu... 

Marija: Imam sličan problem kao Jelena. U svaku trgovinu moramo ući kako bi vidio što ima, iako na kraju vjerojatno ništa nećemo kupiti. Bilo bi divno da mogu ostati vani, ali ne - moram ući i reći svoje mišljenje o svemu što uzme pod ruku. Zato ja idem u shopping s majkom!

Marina: BIla sam jednom - na iste grablje ne stajem dvaput! 

Magdalena: Izluđuje me rečenica: "Takvu majicu/hlače/vestu/jaknu već imaš!". Ne moram ni govoriti da nemam i da nije ni slično!

Nikolina: Uvijek mi govori jedne te iste stvari poput toga da mi ne trebaju ta torba ili te cipele jer ih imam već sto. Također, žali se na vrijeme provedeno u trgovini - budemo tamo 10 minuta, a on tvrdi da smo već dva sata! I naravno, ništa bez kultne rečenice: "Stalno idemo u tu Zaru."

Maja: Ništa se ne svađamo, nego ja njemu na faci da se njemu ne da ići i onda izgubim volju nakon jednog i pol dućana. Nikad, ali nikad ništa ne kupim kad idem s dečkom jer me živcira što on 'k'o po kazni stoji ispred' i nikad ne znam kaže li mi iskreno stoji li mi nešto jer je totalno bez emocija! 

Sarah: Nas dvoje se ne svađamo. On je jednostavan jer nema pojma pa me uvijek posluša!

Antonija: Kad idemo skupa shoppingirat uvijek me čeka ispred jer mu se ne da pa zapravo ni ne izbije nikakva svađa.

Ivana: Kad kupujemo meni problem je jer u istu trgovinu uđemo dvaput, a kad kupujemo njemu, problem je u tome što on misli da nemam smisla za modu s obzirom na to da mu predložim stvari koje su super, a njemu se uopće ne sviđaju!

AdelaProblem je kad sam sva poletna jer uopće imam tu sreću da sam u shoppingu pa se ispostavi da ne dijelimo tu euforiju baš. I to shvatim nakon što 20-ak puta pitam kako mi nešto stoji ili provirim iz svlačionice i skužim da ga uopće nema ispred. Na moje "Pa daj mi barem reci obično da ili ne", on si da truda da mi ipak udovolji i onda počne predlagati apsolutno SVE cipele koje vidi, SVE crne bluze (ako tražim crnu bluzu, a vrlo vjerojatno da, uvijek), i odjednom je SVE što sam probala baš dobro.

LinaJednom smo stvarno išli skupa u kupovinu. Dogovor je bio da imam dva sata za shopping, dok je on za to vrijeme na kavi. Došla sam nakon 1 sat i 45 minuta i pogledao me te rekao: "Nikad vise!! Pa nema te tri sata!". Onda smo išli jest, a otkrili da se puno bolje usuglasimo kad nam ja kupujem online!

Katarina: On voli shopping puno više nego ja. Nikad ne izađemo iz trgovine bez da si on nešto ne kupi. Isprobava sve i komentira sve, a ja uglavnom ništa ne kupim jer ili mi nije lijepo ili previše košta pa se odlučim za online kupovinu, ali zato on, da može, kupio bi sve u svim dućanima!

Diva je ponovno pokrenula svoj projekt DIVA GODINE. Pozivamo vas da za ovu titulu nominirate iznimne žene iz svoje okoline čije priče vas inspiriraju, a to možete učiniti na ovom linku.

Molim pričekajte... Učitavam video...

Ključne riječi

shopping