Trenutno čitate

Sunčane naočale - odjevni dodatak koji nikad neće izaći iz mode

Sunčane naočale - odjevni dodatak koji nikad neće izaći iz mode

7.svibnja 2017. u 11:35 get
  • foto: Shutterstock
  • Podijelite članak

Osim što štite naše oči od štetnih UV zraka te od znatiželjnih pogleda, sunčane su naočale „točka na i“ svakoj odjevnoj kombinaciji.

Kad bi dame birale isključivo jedan detalj u odjevnoj kombinaciji bez kojeg ne izlaze van, sigurni smo da bi to jednoglasno bile – naočale. Torbice i nakit otišli bi u drugi plan, a u prvi bi došao ovaj dodatak koji ima svoju i funkcionalnu i estetsku ulogu. Osim što štite naše oči od štetnih UV zraka te od znatiželjnih pogleda, sunčane su naočale „točka na i“ svakoj odjevnoj kombinaciji. Svjesne su toga i street style zvijezde koje svoje modele biraju ovisno o raspoloženju te, naravno, odjevnoj kombinaciji.

Bez obzira hoće li izabrati klasičan model, retro mačkasti ili neki futuristički, provjereni su oni s oznakom „Powered by Ghetaldus“ jer, osim što prate najnovije trendove, osiguravaju i provjerenu kvalitetu! U Ghetaldusu možete birati između dvadesetak dizajnerskih imena, među kojima su Gucci, Fendi, Guess, Tommy Hilfiger, Tom Ford, Diesel i Christian Dior.

ghet

Sa zanimljivim modelima iz raznovrsne ponude svaki muškarac i svaka žena mogu biti street style zvijezda i bezbrižno uživati u sunčanim proljetnim danima.

Powerd by Ghetaldus .

 

Ključne riječi

ghetaldus

Komentari