Trenutno čitate

Sunčane naočale - odjevni dodatak koji nikad neće izaći iz mode

Sunčane naočale - odjevni dodatak koji nikad neće izaći iz mode

7.svibnja 2017. u 11:35 get

Osim što štite naše oči od štetnih UV zraka te od znatiželjnih pogleda, sunčane su naočale „točka na i“ svakoj odjevnoj kombinaciji.

Kad bi dame birale isključivo jedan detalj u odjevnoj kombinaciji bez kojeg ne izlaze van, sigurni smo da bi to jednoglasno bile – naočale. Torbice i nakit otišli bi u drugi plan, a u prvi bi došao ovaj dodatak koji ima svoju i funkcionalnu i estetsku ulogu. Osim što štite naše oči od štetnih UV zraka te od znatiželjnih pogleda, sunčane su naočale „točka na i“ svakoj odjevnoj kombinaciji. Svjesne su toga i street style zvijezde koje svoje modele biraju ovisno o raspoloženju te, naravno, odjevnoj kombinaciji.

Bez obzira hoće li izabrati klasičan model, retro mačkasti ili neki futuristički, provjereni su oni s oznakom „Powered by Ghetaldus“ jer, osim što prate najnovije trendove, osiguravaju i provjerenu kvalitetu! U Ghetaldusu možete birati između dvadesetak dizajnerskih imena, među kojima su Gucci, Fendi, Guess, Tommy Hilfiger, Tom Ford, Diesel i Christian Dior.

ghet

Sa zanimljivim modelima iz raznovrsne ponude svaki muškarac i svaka žena mogu biti street style zvijezda i bezbrižno uživati u sunčanim proljetnim danima.

Powerd by Ghetaldus .

 

Ključne riječi

ghetaldus

Komentari