Trenutno čitate

Nives, Nina ili Ana - kojoj bolje stoji no make up look?

Nives, Nina ili Ana - kojoj bolje stoji no make up look?

12.srpnja 2017. u 06:00 nives
  • foto: Instagram
  • Podijelite članak

No make up look i ove je sezone jako popularan

U ljetnom razdoblju svim je damama teško nositi šminku pa se sve više njih odlučuje za no make up look. Takav je look iznimno popularan postao prošle godine kad su brojne poznate zvijezde objavile na Instagramu takvu svoju fotografiju. Čini se kako trend ne prestaje ni ove godine, a posljednje koje su svojim prirodnim fotografijama oduševile pratitelje bile su Nina Badrić, Ana Gruica i Nives Celsius. 

Nina Badrić podijelila je s fanovima svoju jutarnju fotografiju, a isti su njome ostali oduševljeni. Pjevačica je dobila brojne komentare u kojima su joj pratitelji govorili kako je prekrasna, a posebno se istaknuo komentar koji kaže kako se mogu dobiti lijepi komentari bez da se pokazuju stražnjica i grudi te da je upravo ona po tome drugačija od ostalih. 

 

Moorgen😜☀️😁 #nomakeupmakeupday👍😘

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Svoj prirodni izgled s obožavateljima je podijelila i Ana Gruica dok je čekala ljetni ručak. Ani su obožavatelji hvalili novu frizuru, ali i obasipali je komplimentima zbog prirodne ljepote. 

Nives Celsius nerijetko dijeli svoje selfije, a njezinim su pratiteljima jednako dragi oni kad je spremna za izlazak ili poslovne obveze, kao i oni prije spavanja kad skine šminku. Posebno im se svidjela fotografija na kojoj je pozirala u bijelom kupaćem kostimu te dodala oznake #homesweethome i #samoprirodno.Nepotrebno je dodavati kako su obožavatelji ostali oduševljeni njezinim izgledom. 

 

Kod kuće je najljepše 😊 #homesweethome #samoprirodno #nomakeupday #sunset #whataview

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Komentari