Trenutno čitate

Neki novi klinci preuzeli ELFS

Neki novi klinci preuzeli ELFS

4.svibnja 2018. u 09:02 elf
  • foto: elfs
  • Podijelite članak

Nova lica na hrvatskoj modnoj sceni definitivno su Fran Pujas i Ivana Vukušić koji su svojim stavom najbolje dočarali duh mnogima omiljenog brenda.

Nakon spektakularne revije u čarobnom Botaničkom vrtu, modni dvojac ELFS ne prestaje s iznenađenjima, ali ni s modnim novitetima! Dolaskom toplijih dana, kucnuo je čas i za lansiranje njihove casual linije!

elf

Pod redateljskom palicom fotografa Danijela Galića, sportskim kombinacijama upotpunjenim tenisicama nastalim pod stručnom vizijom Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića, ispred objektiva su se našli neki novi klinci!  Nova lica na hrvatskoj modnoj sceni definitivno su Fran Pujas i Ivana Vukušić koji su svojim stavom najbolje dočarali duh mnogima omiljenog brenda. 

elf

Koliko dečki paze na detalje, dokazuje i posve drukčiji pristup kada je u pitanju modni editorijal. U korak sa svjetskim trendovima, Fran i Ivana pokazuju  sve novitete koji će, uvjereni smo - vrlo brzo svoje mjesto pod suncem pronaći u ormarima brojnih hrvatskih trendsetera! Kada bi ovu novu liniju opisali epitetima, to bi zvučalo otprilike ovako! Urbano, popularno i trendi! 

elf

Dizajner Aleksandar Šekuljica istaknuo je:

Ovoga puta smo kombinirali naše prepoznatljive majice, ove sezone upotpunjene novim motivom - s trendi poderanim traperom. Kolekcija je uistinu za svakoga i nosiva u svako doba dana.

Ivan Tandarić zaključio je:

Mi u Elfsu se uvijek trudimo ići korak naprijed, pa tako i upotpunjujemo našu ponudu. Ovoga puta to su trendi čarape koje ste, siguran sam, mogli vidjeti i na svjetskoj kremi showbizza. Na ovome ne mislimo stati.

elf

Ali to nije sve! Kako bi Fran i Ivana zasjali u najboljem izdanju, pobrinula se vizažistica Nabilah Harron - djevojka koja je već odavno zapela za oko poznatom modnom dvojcu - u što smo se uvjerili i na njihovim društvenim mrežama, kao i na posljednjoj reviji ! Da bi svaka vlas bila na svom mjestu, pobrinuo se mladi i talentirani Marko Constantini. Sudeći po prvom pogledu na ovu neodoljivu modnu priču - ako želite usmjerite sve poglede u svom smjeru - jasno je za koji domaći potpis se morate opredijeliti!

Ključne riječi

elfs