Trenutno čitate

Nekad i sada: Kako domaće i strane manekenke izgledaju danas?

Nekad i sada: Kako domaće i strane manekenke izgledaju danas?

2.veljače 2019. u 08:00 manekenke

Neke kao da nisu ostarile ni dana, a druge bismo teško prepoznali na cesti!

Domaća ljepotica s vrlo uspješnom karijerom iza sebe, Ljupka Gojić, jedna je od onih koja će vječno izgledati kao djevojčica. Nedavno je po treći put postala majka i izgleda bolje no ikada. S prepoznatljivim stilom koji je savršeno uklopila i u svoj brend odjeće, Ljupka se zaista ističe među domaćim fashionisticama, a pobornica je "natural" looka pa je često vidimo i bez make up-a. 

manekenke
manekenke

Top model devedestih, Linda Evangelista, bila je jedna od najpopularnijih imena, a danas su se brojni portali raspisali o tome kako je Linda neprepoznatljiva. Nabacila je nekoliko kilograma viška, a danas se 52-godišnjakinja zaista rijetko pojavljuje u javnosti. 

manekenke

Predivna Branka Bebić davne 1994. bila je Miss Hrvatske nasljedivši krunu od Fani Čapalije. Danas ima 42 godine i izgleda isto kao i kad je nosila krunu. 

manekenke
manekenke

Nezamjenjiva Naomi Campbell i dalje izaziva reakcije gdje god se pojavila. Po njoj je nazvan i "The Naomi Campbell walk" -  način hodanja, jer nitko kao ona ne stupa po modnoj pisti. Kad se prvi put pojavila bila je baš posebna i ostala takva sve do danas. 

naomi
naomi

Nina Morić, koja već godinama živi u Italiji, jednom je prilikom objavila fotografiju kad je imala samo 16 godina. Već tada bila je prava ljepotica. Nakon toga podvrgnula se brojnim estetskim operacijama.

manekenke

 

Pogledajte najurnebesnije padove manekenki na pisti

Ključne riječi

manekenke