Trenutno čitate

Naši dečki definitivno će biti najzgodniji na SP-u: Pogledajte kako dobro izgledaju u odijelima

Naši dečki definitivno će biti najzgodniji na SP-u: Pogledajte kako dobro izgledaju u odijelima

11.lipnja 2018. u 09:53 joop
  • foto: joop!
  • Podijelite članak

Vatreni privlače poglede u odijelima s Joop! potpisom

Na terenima nas hrvatski nogometni reprezentativci oduševljavaju svojom strastvenom igrom, a izvan njih osvajaju nas, među ostalim, svojim modnim izričajem. 

joop

Pred njima je Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a Vatreni su za njega odabrali vrhunska odijela s Joop! potpisom. 

joop

Joop! se, kao službeni sponzor, pobrinuo da hrvatski nogometni reprezentativci na Svjetsko prvenstvo otputuju sa stilom. Vatreni će tako u svim prilikama izvan terena zasjati u modernim outfitima elegantnog dizajna s kojima će obožavateljima, ali i ostatku svijeta, pokazati svoj modni stil. 

joop

Službeni JOOP! outfit za najpoznatija imena hrvatskog nogometa izdvaja se svojom markantnom elegancijom, slim fit krojevima te pomno osmišljenom nijansom tamno plave uz detalje linija na sakou koje naglašavaju hrvatski nacionalni identitet i kockice po kojima su vatreni poznati na svjetskim nogometnim terenima. 

joop

JOOP! stil prepoznatljiv je po vještoj kombinaciji glamura i opuštenosti, formalnih i sportskih izdanja – i to uvijek s pažljivo izvedenim detaljima koji pridonose prepoznatljivosti jedinstvenog vizualnog identiteta branda. 

joop

Službeni outfit hrvatske nogometne reprezentacije dostupan je ekskluzivno u Heraldi for Men & Women storeu, Frankopanska 6 i Arena Centar, Zagreb.

Ključne riječi

moda joop