Trenutno čitate

Pjevačica Domenica otkrila nam je male tajne svoga stila, ali i kakva je u kuhinji!

Pjevačica Domenica otkrila nam je male tajne svoga stila, ali i kakva je u kuhinji!

2.travnja 2019. u 08:15 domenica

Naš je Goran Čižmešija u gradu ulovio Domenicu Žuvelu!

Domenica Žuvela apsolventica je glazbene akadamije i pjevačica s hitovima "Vidi se iz aviona", "Ljubavna limunada" i "Kad sam s tobom", a u gradu ju je ulovio naš Goran Čižmešija.

Tom je prilikom Domenica nosila Zarinu jaknu, kombinezon iz Manga, ruksak iz Stradivariusa i Adidas tenisice. Priznaje kako joj je teško odabrati između tenisica i štikli jer oboje voli pa sve ovisi o prigodi:

Preko dana najviše nosim tenisice, a kad kupim nove, nosim ih doslovno dok se ne raspadnu. Teško mi je odabrati između tenisica i štikli, volim ih oboje, ovisi o prigodi. Mislim da nikad nemam dosta cipela, tipično sam žensko!

Dodala je kako je ovu kombinaciju odabrala jer je proljeće i sve je procvjetalo pa se i ona odlučila za cvjetno:

Jučer sam nosila ružičasti cvjetni uzorak, a danas su na redu tamnije boje. Volim raznolike kombinacije. Plava mi je najdraža boja, paše mi uz oči i more, a volim i žutu jer obožavam sunce. Uglavnom volim sve boje, pa i one zemljane koje više nosim zimi. Nosim svakakve uzorke, ali nisam baš fan životinjskih, imam ih u nekim malim detaljima, ali nisam od toga da budem cijela u životinjskom uzorku, iako, nikad ne reci nikad. Imam puno kombinezona, to mi je jedan od dražih odjevnih predmeta, možeš se u njima srediti, a mogu biti i casual. Nosim ih kroz cijelu godinu, po danu nosim one s uzorkom, a navečer jednobojne tamne.

domenica

Domenica je odlična sugovornica pa smo, osim o modi, s njom porazgovarali i o kuhinji:

Gotovo da nema što ne volim nositi kao što nema i nečeg što ne volim jesti, pogotovo kad mi netko drugi skuha. Volim i sama kuhati, gledam kulinarske emisije i stalno isprobavam nove recepte, ali samo za slana jela. Slatko volim jesti, ali ga ne volim raditi jer se previše moram držati recepata, kreativnije mi je raditi slana jela.

domenica

Ključne riječi

moda zagreb street style